Merhaba arkadaşlar. Bu gün açtığım konuda sizlere yine bir sorum olacak. Bir haftadır kendimi farklı hissediyorum. 1 hafta önce çok kolay yetiştiğim barfikse şimdi yetişemiyorum. (Barfiksin yüksekliği yaklaşık 2. 18 metre) acaba boyum mu kısaldı diye düşünüyorum derken benden 10 cm uzun arkadaşımla kendimi aynı boyda hissediyorum. Ama sanki benden kısalar da benimle aynı boyda gibi. Sizce nedeni ne olabilir?(17 yaşındayım)
Kemik erimesi (osteoporoz); kemik mineral yoğunluğunun azalması ve mikro yapısındaki değişikliklere bağlı olarak kemiğin kırılganlığının artması olarak bilinmektedir. Kemik erimesinde hastalık ilerledikçe özellikle omurga, el ...
Kemik erimesi (osteoporoz); kemik mineral yoğunluğunun azalması ve mikro yapısındaki değişikliklere bağlı olarak kemiğin kırılganlığının artması olarak bilinmektedir. Kemik erimesinde hastalık ilerledikçe özellikle omurga, el ...
Boyunun kısaldığından emin miyiz dostum? Bana çok absürt geldi bu durum. Boyun kısalması nerede görülmüş, hem de 17 yaşındasın. Belki de barfiksin yüksekliğini değiştirmişlerdir.
İllüzyon olabilir. Boyun gerçekten kısaldı mı bunu bilimsel bir şekilde, yani ölçerek, hesapla. Aynıysa sorun yok zaten. Farklıysa ona göre durumlar listelenir.
Boyunun kısaldığından emin miyiz dostum? Bana çok absürt geldi bu durum. Boyun kısalması nerede görülmüş, hem de 17 yaşındasın. Belki de barfiksin yüksekliğini değiştirmişlerdir.