Boyum kısaldı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

maverick84898

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bu gün açtığım konuda sizlere yine bir sorum olacak. Bir haftadır kendimi farklı hissediyorum. 1 hafta önce çok kolay yetiştiğim barfikse şimdi yetişemiyorum. (Barfiksin yüksekliği yaklaşık 2. 18 metre) acaba boyum mu kısaldı diye düşünüyorum derken benden 10 cm uzun arkadaşımla kendimi aynı boyda hissediyorum. Ama sanki benden kısalar da benimle aynı boyda gibi. Sizce nedeni ne olabilir?(17 yaşındayım)

Boyunuzu ölçün birde bir kemik doktoruna görünün. Çünkü boy kısalması bana kemik erimesi gibi geldi nedense.
.

Gerçekten mi?

Boyunun kısaldığından emin miyiz dostum? Bana çok absürt geldi bu durum. Boyun kısalması nerede görülmüş, hem de 17 yaşındasın. Belki de barfiksin yüksekliğini değiştirmişlerdir.

O mesajı çok ciddiye almayın belirti olabilir dedim kesin değil bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Psikolojikte olabilir sorunun.
Evet sanırım psikolojik çünkü benden 10 cm uzun arkadaşımla kendimi aynı boyda gibi hiss ediyorum ama sanki benden kısalar da benimle aynı boyda....
Kilo almışsınızdır. Bu yüzden de olabilir belki.
Kardeşim boyum 162 cm ve sadece 46 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…