Boyum kısaldı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

maverick84898

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bu gün açtığım konuda sizlere yine bir sorum olacak. Bir haftadır kendimi farklı hissediyorum. 1 hafta önce çok kolay yetiştiğim barfikse şimdi yetişemiyorum. (Barfiksin yüksekliği yaklaşık 2. 18 metre) acaba boyum mu kısaldı diye düşünüyorum derken benden 10 cm uzun arkadaşımla kendimi aynı boyda hissediyorum. Ama sanki benden kısalar da benimle aynı boyda gibi. Sizce nedeni ne olabilir?(17 yaşındayım)

Yok barfiks aynı barfiks 20 yıldır hep orda
O zaman bir duvara yaslan annenden ya da babandan yahut kardeşlerinden, ablaların, abilerinden yardım iste. Ayaklarını duvara değdirerek, başını dik tutarak tam başının üstünü işaretle. Sonra da uzunluğunu ölçersin. Bu şekilde de kısalıp kısalmadığını (!) anlarız.

Belki vücut esnekliğiniz azalmış olabilir, yaşım 19 arada bana da kısalmışım gibi geldiği oluyor. Ama biraz esneme hareketleri yapıp genleştirdiğimde omurların arası açılmış, rahatlamış hissediyorum. Eğer aklınızı sürekli meşgul ediyorsa yine de bir doktora danışıp bilgi alın derim.

Boyunuzu ölçecekseniz akşam saatlerinde ölçün çünkü insan ilk uyandığında boyu normalden biraz uzun oluyor zaman ilerledikçe yer çekimi bu boyu düşürüyor. ama fazla oynama olmuyor eğer sabah saatlerinde yapıp tekrar ölçerseniz yanlış sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…