Melih Anıl Arslan
Decapat
Yesn't (!)
Yetkililer silmiştir.Burada bir arkadaş vardı mesajını silmiş, bayağı sert yazmıştı yani garibime gitti. Neden sildin mesajı reis?
bilmiyorum mesajı görmedimBurada bir arkadaş vardı mesajını silmiş, bayağı sert yazmıştı yani garibime gitti. Neden sildin mesajı reis?
etrafımda olan insanlar uzun çünkü o yüzdenHocam diyelim ki uzamadın, 180 az mı Türkiye ortalaması zaten 173 ?
cevap vermene gerek yok ki ben sizden kesin bir cevap beklediğimi söylemedim önemli olan düşüncenizi bilmem sizden kesin bir sonuç öğrenmek değil...Yahu nereden bileceğiz? Artık şu konular onaylanmasın.
Kesin sonuç kimse veremez ki dostum. Burada biri çıksa ''5CM uzarsın bence'' dese sen ona inanıp mı devam edeceksin hayatına ? inan sosyalde bu konu hakkında çok fazla konu açılıyor. 5Cm uzarsın bence der adam, ama o kadar olmayabilirsin veya ondan daha uzun boyda da olabilirsin. Hem boyunda gayet iyi yani daha uzasan pek bir yararı olacağını düşünmüyorum. @EgeStrqfes 1 Saat önce ''biz nereden bilelim ? müneccin miyiz?'' dediğim için uyarı aldım mesaj silindi, onu diyor olabilirsin.cevap vermene gerek yok ki ben sizden kesin bir cevap beklediğimi söylemedim önemli olan düşüncenizi bilmem sizden kesin bir sonuç öğrenmek değil...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.