Uzayabilir. Yediğiniz besinler ile de alakalı. Ergenlik 18 yaşında bitiyor diye biliyorum.
21 Yaşına kadar boy uzayabiliyor bildiğim kadarıyla askere gidip uzayan tanıdıklarım var.
Uzayabilir. Yediğiniz besinler ile de alakalı. Ergenlik 18 yaşında bitiyor diye biliyorum.
Merhabalar, doğuştan uzun boyluyum. 1.81 boyundayım. Boyumu daha da fazla uzatmak istiyorum, hedefim 1.90 / 1.95 m yapmak. Boyumu uzatmak için neler yapabilirim?
17 yaşındayım, 14-15 yaşından beri 1.80 boyundayım.
Lütfen "zaten boyun uzun daha ne istiyorsun"cular gelmesin.
Hocam, keşke dediğiniz gibi et yiyebilse Türk halkı. Etin kilosu almış başını gidiyor altınla kapışıyor.Asıl her yere iyi beslen et falan ye biraz daha uzarsın.
Merhabalar, doğuştan uzun boyluyum. 1.81 boyundayım. Boyumu daha da fazla uzatmak istiyorum, hedefim 1.90 / 1.95 m yapmak. Boyumu uzatmak için neler yapabilirim?
17 Yaşındayım, 14-15 yaşından beri 1.80 boyundayım.
Lütfen "zaten boyun uzun daha ne istiyorsun"cular gelmesin.
Saçma ?Şöyle bir alet satın alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 616733
Bu tarz konuların saçmalığına vurgu yapmak için sarkastik yanıt verilmiş olup işbu mesajda hiçbir canlıya zarar verilmemiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.