Boyumun uzaması için ne yapmalıyım?

Kardeş dayımın boyu 174 cm...

Genetiğin bu kadar müsade ediyor 2 3 santim den fazla uzamassın bazıları kısa olmak için yaratılmıştır.

yaş 17. boy 197. kendimi bildim bileli hep süt içerim. daha bir kez düzenli olarak çay veya kahve içmedim. çoğu kişi genetik diyor, babam uzun annem kısa. benim boyumda ortada. ama ben hep uzundum yaşıtlarıma göre. 14 yaşımda falan 180i geçmiştim. şu an için bir çaba içerisine girsen bile pek bir faydasını göreceğini sanmıyorum. gerek olduğunu da düşünmüyorum. kısa boyun olduğu gibi uzun boyun da dezavantajları var. umarım senin için en iyisi olur

Bence siz gene elinizden geleni yapmaya çalışın.Sağlıklı beslen,spor yap,basketbol oynayabilirsin.
E yapayım o zaman en azından sap gibi kalmaktan iyidir...
E zaten uzarsa uzar uzamazsa da kısmet diyelim...

Kardeş genetiğimle alakası olduğunu sanmıyorum zira yukarıda belirttim zaten...
Senin sanıp sanmamanla alakası yok işte annen baban kısaysa sende kısa olursun bunu değiştiremessin sınırlarına ulaşmışsın zaten bu saatten sonra 2 3 santim uzarsan şükret.

Senin sanıp sanmamanla alakası yok işte annen baban kısaysa sende kısa olursun bunu değiştiremessin sınırlarına ulaşmışsın zaten bu saatten sonra 2 3 santim uzarsan şükret.
Annem 157 cm babam 171 cm.. Annesi babası 140 olanlar şuan 180 civarı... Ben neden olmayayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…