Boyun düzleşmesi için sandalye önerisi

Bütçe
8000

649222

Centipat
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere omurga sağlığı konusunda çok iyi bir ürüne ihtiyacım var. Bütçe olarak 8000 lira civarları düşündüm ama ekstra kaliteli bir şey varsa bütçeyi arttırmayı düşünebilirim. Gün içerisinde ders çalışmak, kitap okumak, bilgisayar, kolçaklar sorun yaratmazsa gitar çalabileceğim bir ürün lazım. Vaktimi sandalyede geçireceğim yani evdeysem. O yüzden omurganın doğal şeklinde ve doğru postürde sırtımı tamamıyla desteklemesi lazım.
Boyum 1.74, oturduğum yerden kafamın üstüne kadar 86cm, boynumun başladığı yere kadar ise 65,5 CM.

Konudan bağımsız olarak çalıştırmam gereken kas grupları hakkında bilgilendirmek isteyen, egzersiz önermek isteyen varsa yine kabulümdür. Ayrıca yatak ve yastık önerisi de yapabilirsiniz. Henüz başlarındayken ve gençken halledebildiğim kadar halletmem gerek bu meseleyi. Şimdiden teşekkürler.

Boyun ağrıları ve bel ağrıları üzerine aynı araştırmaya ben de girmiştim. Hatta bu konuyla alakalı bir konu açmıştım. Hawk Fame oyuncu koltuğu aldım. Ağrılarım kalmadı çok şükür.

Boyun ağrıları ve bel ağrıları üzerine aynı araştırmaya ben de girmiştim. Hatta bu konuyla alakalı bir konu açmıştım. Hawk Fame oyuncu koltuğu aldım. Ağrılarım kalmadı çok şükür.
Tanısı konulmuş bir rahatsızlığınız var mıydı skolyoz veya boyun düzleşmesi gibi? Boyun ve bel desteği ayarlanabiliyor mu, boyunuz kaç?

Tanısı konulmuş bir rahatsızlığınız var mıydı skolyoz veya boyun düzleşmesi gibi? Boyun ve bel desteği ayarlanabiliyor mu, boyunuz kaç?
1.87 boyundayım, 78 kiloyum. Herhangi bir tanısı konulmuş rahatsızlığım olmasa da hiç geçmeyen haftalarca süren boyun ve bel ağrısından sonra böyle bir karar almıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.87 boyundayım, 78 kiloyum. Herhangi bir tanısı konulmuş rahatsızlığım olmasa da hiç geçmeyen haftalarca süren boyun ve bel ağrısından sonra böyle bir karar almıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aslında Hawk markasının Fab modellerinde bel yastığı için lastik var. O özellik hoşuma gitti tam bel boşluğuma denk getiririm onu. Bu modelde o mevcut değil. Almışken en iyisini alayım diyorum.

Hocam aslında Hawk markasının Fab modellerinde bel yastığı için lastik var. O özellik hoşuma gitti tam bel boşluğuma denk getiririm onu. Bu modelde o mevcut değil. Almışken en iyisini alayım diyorum.
Hocam Fame daha iyi bir model. Boyun ve bel yastığı elbette var.

Lastik için model düşürmenizi tavsiye etmem hocam. Lastik dikilebilir bel yastığına 😀

Hocam Fame daha iyi bir model. Boyun ve bel yastığı elbette var.

Lastik için model düşürmenizi tavsiye etmem hocam. Lastik dikilebilir bel yastığına 😀
Hawk Future hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Stokta yok gözüküyor ama iletişime geçerim gerekirse. Exvega Andromeda'nın da ismini gördüm forumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı