Boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı başlangıcı var

Röntgen yerine MR var birçok görüntü içeren onu göndersem olur mu?
Şöyle bir şey sormuştum mesela siz çektirdiniz mi sağdaki gibi mi duruyor omurga o yüzden sordum.

Dosya Ekleri

• Boyun-düzleşmesi-blog.jpg
    Boyun-düzleşmesi-blog.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 262
Evet hocam fitness yapabilir mi düzleşmesi olan biri?

Hocam bence benim boyun daha kötü gibi :D
1697663330748.png

Son düzenleme:
20 seans boyunca sıcak ve elektrikli fizik tedavi gördüm ve aynı süreçte 40 kez iğne tedavisi uygulandı. Ayrıca, yaklaşık 10 farklı krem ve çeşitli haplar denedim, ancak hiçbiri en ufak bir rahatlama sağlayamadı. Tek etkili çözümün düzenli egzersiz ve yüzme olduğunu fark ettim. Bu aktiviteler biraz olsun sıkıntımı hafifletiyor.

Ayrıca, yabancı kaynaklardan bulduğum etkili egzersizleri uyguluyorum ve son zamanlarda bu sayede biraz daha rahat uyuyabiliyorum. Yatak yüzeyimi ortopedik bir yastıkla değiştirmek de büyük bir katkı sağladı. Özetle arkadaşlar, bu hastalıkla başa çıkmanın en iyi yolu onu kabullenmek ve ameliyat gibi radikal çözümlerden kaçınmaktır. Gerçek çözüm egzersiz yapmaktır.
Selam bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim ve hiçbir tedaviden fayda görmedim fakat benim çok ağır değil sizden bir ricam var ben yabancı kaynaklardan bulduğunuz egzersizleri nereden bulabilirim (sizin bulduklarınızı)

Selam boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı başlangıcı biri olarak haftaya fizik tedaviye başlamayı düşünüyorum. Başladıktan sonra fıtığın geçmesi sonucunda fitness vb spor yapabilir miyim? Ya da asla yapamayacak mıyım birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ne durumdasın?

Selam bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim ve hiçbir tedaviden fayda görmedim fakat benim çok ağır değil sizden bir ricam var ben yabancı kaynaklardan bulduğunuz egzersizleri nereden bulabilirim (sizin bulduklarınızı)
Hocam ne durumdasınız ?

Ne durumdasın?

Hocam ne durumdasınız ?
Merhaba. Alışmaya çalışıyorum neredeyse 4 sene olacak. Artık acı mı hafifledi bilmiyorum ama acı hissetmemeye başladım. Ancak uyuşukluk devam ediyor. Bu düzeyse kalmasını çok isterim uyuşukluğun. Kısacası bununla yaşamayı öğrendim.
Hocam egzersiz olarak hepsi aynı klasik.. Bol bol yüzmeye gidin yüzme rahatlatıyor. Ancak eskisi gibi olması çoook zor.

Nen
Bende de boyun düzleşmesi var son 2 senedir. Artık sağ kolumla telefon bile tutamıyorum. Her gün acı çekiyorum. Bunun bir çözümü yok sanır

Merhaba. Alışmaya çalışıyorum neredeyse 4 sene olacak. Artık acı mı hafifledi bilmiyorum ama acı hissetmemeye başladım. Ancak uyuşukluk devam ediyor. Bu düzeyse kalmasını çok isterim uyuşukluğun. Kısacası bununla yaşamayı öğrendim.

Hocam egzersiz olarak hepsi aynı klasik.. Bol bol yüzmeye gidin yüzme rahatlatıyor. Ancak eskisi gibi olması çoook zor.
Mr paylaşır mısın?

Fizik tedavi ağrılarını az olsa azaltır ama tamamıyla geçirmez eskisi gibi olmaz. Doktor bana ameliyat şart demişti difüzyon bulging C5-C6 C6-C7 ve servikal lordoz.

Boyun düzleşmesini tedavi edeyim derken fıtık engel oluyor fıtık için gerekli egzersizleri yapmak istersen bu sefer boyun düzleşmesini riske sokuyor yani ikisi bir arada gerçekten piyango gibi sorun inşallah geçer.

Fizik tedavi 15 seans veriyorlar tabii yoğunluğa bağlı ve ultrason cihazına benzeyen alet ile sıcaklık veriyor en sonda frekans elektrik ile seansın sonlanıyor.
Son durum ne sizin ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı