Arkadaşlar evde kendi başıma fitness yapıyorum. Aletlerim var. Vücudum iyice gelişti ve kaslı bir hal almaya başladı. Fakat boynum ince olduğu için çok kötü duruyor. Boynumu nasıl kısa sürede kalınlaştırabilirim?
Boyun kaslarını direkt olarak izole eden egzersizlerin anatomik açıdan doğru olmadığı ve fazla yapılmaması gerektiği söyleniyor. Ben Dumbbell Shrug yapılmasını tavsiye ederim. Barbelliniz varsa Barbell ile de shrug yapabilirsiniz.
Burada sizin neyi kastettiğinizi anlamadım ama benim omuriliğim gözüktüğü halde boyun kaslarım baya belirgin. Zaten benim anladığım kadarıyla konu sahibi enine kalınlaşmasını istiyor herhalde zaten diğer türlüde kalınlaşamaz diye düşünüyorum.
Boyun egzersizi yapılan bir şey. Bir bilene danışıp yapmanızı tavsiye ederim yine de. Ama illa yapacağım diyorsanız buyurun, örnek bir video. Motor sporlarındaki pilotlar yapıyor.
Boyun egzersizi yapılan bir şey. Bir bilene danışıp yapmanızı tavsiye ederim yine de. Ama illa yapacağım diyorsanız buyurun, örnek bir video. Motor sporlarındaki pilotlar yapıyor.