Merhaba. Arkadaşımın 3 yıllık bilgisayarı çalışmayıca bilgisayarcıya götürüyor ve o da işlemcisini değiştiriyor. İşlemci de 7700K. Benim de H110 anakartım var ben de denedim ama Windows kurtarmaya geçiyor açılmıyor. Garanti de 10 gün önce bitmiş. İşlemci bozulması pek duymadığım için sorayım dedim. Başka ne yapabilirim yada nasıl deneyebilirim bu işlemciyi?
Merhaba. Arkadaşımın 3 yıllık bilgisayarı çalışmayıca bilgisayarcıya götürüyor ve o da işlemcisini değiştiriyor. İşlemci de 7700K. Benim de H110 anakartım var bende denedim ama Windows kurtarmaya geçiyor açılmıyor. Garanti de 10 gün önce bitmiş. İşlemci bozulması pek duymadığım için sorayım dedim. Başka ne yapabilirim ya da nasıl deneyebilirim bu işlemciyi?
Garantiye gönderin belki iyi niyet altında garantiden yaparlar normalde işlemci bozulmasıyla çok az karşılaştım fakat bu olmayacağı anlamına gelmiyor tamir vs. imkansız garanti ile şansınızı deneyin. Şikayet vara falanda şikayetinizi yazın dönüş yaparlar.
Farklı bir anakart üzerinden deneme imkanınız varsa ordan yapabilirsiniz. Veya tam olarak açılmıyordan kastınız nedir ? Anakart modelini öğrenebilir miyim ?
Farklı bir anakart üzerinden deneme imkanınız varsa ordan yapabilirsiniz. Veya tam olarak açılmıyordan kastınız nedir ? Anakart modelini öğrenebilir miyim ?