Bozuk Seagate HDD'den veri kurtarılabilir mi?

Yer
Ankara
Seagate ST2000DM001 2 TB disk vardı. İki üç yıl önce bozuldu aniden sistemde hiç görünmüyor.
Birkaç hafta önce güncellenen bilgisayara bağlayayım dedim olmadı. Sadece dikkati çeken şey ise; sistem başlarken diskte çok kısa bir an mekanik titreşimi hissettim sonrasında bir şey olmadı.
Bundan veri kurtarmanın yolu var mı?
Teşekkürler.

Seagate ST2000DM001 2 TB disk vardı. İki üç yıl önce bozuldu aniden sistemde hiç görünmüyor.
Birkaç hafta önce güncellenen bilgisayara bağlayayım dedim olmadı. Sadece dikkati çeken şey ise; sistem başlarken diskte çok kısa bir an mekanik titreşimi hissettim sonrasında bir şey olmadı.
Teşekkürler.

Bilgim yok ama bence kurtarılabilir.

Teşekkürler.
Epey bir vakit önce bir firmadan hizmet almıştım bu konuda. Kurtarılabilir fakat fiyatı biraz tuzludur bilginize.

Hayli tuzluymuş 350 dolar. Soğuk su lazım oldu şimdi. 😄
Evet bir de ta o zaman +KDV'yi yine USD üzerinden görünce benim de tadım kaçmıştı fakat beyanname dataları olunca meburen ödemiştim. Sizin datalar 350 USD geri getirmeyecekse güzel bir çay demlenebilir 😄

Evet bir de ta o zaman +KDV'yi yine USD üzerinden görünce benim de tadım kaçmıştı fakat beyanname dataları olunca meburen ödemiştim. Sizin datalar 350 USD geri getirmeyecekse güzel bir çay demlenebilir 😄
Değecek mi bilemem şimdi. Çok acil bir durum yok.
En iyisi eve gidince çay demlemek gibi. 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı