Merhaba. Brave kullanıyorum ve 1.5 senedir hiçbir sorunla karşılaşmadım ancak son 1 aydır Hepsiburada'da hesap bilgileri kısmına girmek istediğimde, N11'e girdiğimde (beni unutmaya tıklayıp oturum açıyorum) ve 1.5 senedir ne zaman Şikayetvar'a girsem tekrara oturum açmamı istiyor. Ayarlar kısmında "Otomatik Oturum Aç" ayarı açık ancak sorun yaşıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Brave kullanıyorum ve 1.5 senedir hiçbir sorunla karşılaşmadım ancak son 1 aydır Hepsiburada'da hesap bilgileri kısmına girmek istediğimde, N11'e girdiğimde (beni unutmaya tıklayıp oturum açıyorum) ve 1.5 senedir ne zaman Şikayetvar'a girsem tekrara oturum açmamı istiyor. Ayarlar kısmında "otomatik oturum aç" ayarı açık ancak sorun yaşıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
Hepsiburada beni hatırla sistemi yok. Her ödeme esnasında tekrar şifre istediği olabiliyor. Veya uzun süre girmeyince şifre istiyor. Site kullanımında ise hesabı hatırlıyor ama belirli değişiklikler veya yine uzun süre girmeyince otomatik hesaptan çıkıyor.
İlk olarak sorun yaşadığınız sitelerin çerezlerini temizleyin. Chromium olduğundan arayüz benzerdir ve tanımlama bilgisi yerine çerez yazabilir.
Sonrasında tarayıcıyı kapat ve tarayıcıyı silmeden, bağlantıdan yönetici hakları ile yeniden kur.
The latest version of the Brave browser with ad and tracker blocking capabilities is available to download here. Stand by for an entirely new way of thinking about how the web can work.
brave.com
Ayrıca Brave kalkanlarını Hepsiburada için kapat ve tekrar giriş yap. Eğer sorun yaşanmıyorsa, Brave engellediği üçüncü taraf çerez, parmak izi koruması vb. otomatik girişi engelliyor olabilir. Gizlilik odaklı biriysen tekrar kalkanı açıp, her kullanışta şifre vb. girmek için tarayıcıya parola kaydet.