Brave nasıl hızlandırılır?

Ardawai

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
💻 Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4
Merhaba ben Brave'e geçtim, arkadaşım ayar yapılmazsa bilgisayarımda kasacağını söyledi. Bana en performanslı Brave için ayar önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan nasıl bir yapılandırma yapabilirim?
Öyle bir yapılandırma yok ki ne yapabilirsiniz?

Hocam yapılandırma olsa bile Brave'i kurmanız gerekiyor. Evvela kurun, kullanın. Kasma var mı yok mu bakın. Orada anlarsınız zaten.

İlk açılış animasyonu var sadece kuruluma mahsus, 1 kere görüyorsunuz bir daha görmüyorsunuz. Orada hafif kasabilir animasyondan ötürü ama başka hiçbir şey olmaz.

O işlemci ile Brave ve Firefox gibi yüksek işlemci ve bellek tüketen tarayıcıları önermem. Bu tarayıcılar gizlilik odaklı olduğundan(elbette bazı sorunlarını da çözemediklerinden), internet sayfalarında garip sorunlara yol açabiliyorlar. İnternet genellikle Chrome'a göre şekillendiğinden bir şeyleri engelleyen tarayıcıların kaynak tüketimi yüksek oluyor.

Ama ayar önerisi istiyorsan bağlantıda önerdiğim ayarları uygulayın.

Uzantı olarak h264ify kullanabilirsin.

Ama ben sana Edge veya Chrome tarayıcısı kullanmanı öneririm.

Devletler ne zaman insanalrın gizliliğini düşünür ve Chrome gibi firmalara düzgün yaptırımlar uygularlarsa, o zaman Brave ve Firefox gibi tarayıcılar da performans sorunları yaşamazlar.

O işlemci ile Brave ve Firefox gibi yüksek işlemci ve bellek tüketen tarayıcıları önermem. Bu tarayıcılar gizlilik odaklı olduğundan(elbette bazı sorunlarını da çözemediklerinden), internet sayfalarında garip sorunlara yol açabiliyorlar. İnternet genellikle Chrome'a göre şekillendiğinden bir şeyleri engelleyen tarayıcıların kaynak tüketimi yüksek oluyor.

Ama ayar önerisi istiyorsan bağlantıda önerdiğim ayarları uygulayın.

Uzantı olarak h264ify kullanabilirsin.

Ama ben sana Edge veya Chrome tarayıcısı kullanmanı öneririm.

Devletler ne zaman insanalrın gizliliğini düşünür ve Chrome gibi firmalara düzgün yaptırımlar uygularlarsa, o zaman Brave ve Firefox gibi tarayıcılar da performans sorunları yaşamazlar.
Hocam teşekkür ediyorum bilgiler için. İşlemcim iyi mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı