Brave vs Edge

Bende Opera GX kullanmak istiyorum tasarımı falan iyi ama güvenlik açığı ve gereksiz özellik derken ne demek istiyorsun?
Hız performans olarak iyi fakat çok fazla özelleştirme ve arayüz var yani az da olsa işlemciyi yorabilecek küçük şeylerle dolu, güvenlik konusunda bir iki videoda denk geldim ve fark ettim ki çoğu yayıncı-YouTuber Opera kullanmayı bırakmış bildiklerim bu kadar.

Hız performans olarak iyi fakat çok fazla özelleştirme ve arayüz var yani az da olsa işlemciyi yorabilecek küçük şeylerle dolu, güvenlik konusunda bir iki videoda denk geldim ve fark ettim ki çoğu yayıncı-YouTuber Opera kullanmayı bırakmış bildiklerim bu kadar.

Baldibackden duydum VPN arka plan müziği internet, RAM ve işlemci takip ve ayarlama reklam engelleme falan varmış bir de arayüzü hoşuma gitti ama güvenlik açığı gerçekten var mı? Ve işlemcim R3 1200.

Baldibackden duydum VPN arka plan müziği internet, RAM ve işlemci takip ve ayarlama reklam engelleme falan varmış bir de arayüzü hoşuma gitti ama güvenlik açığı gerçekten var mı? Ve işlemcim R3 1200.
Senin hoşuna gidiyorsa kullanabilirsin zaten birçok kullanıcısı var.

Güvenlik açığı varsa kullanamam gerçek mi?
Dostum kesin ve net bir şey yok bazı söylentiler var sadece şu videoya bakabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.20 dakika.

Güvenlik açığı varsa kullanamam gerçek mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4.16
Bu da en çok ram kullanan tarayıcılar.

Bende Opera GX kullanmak istiyorum tasarımı falan iyi ama güvenlik açığı ve gereksiz özellik derken ne demek istiyorsun?
Opera ve Opera GX verinin kralını satıyor.

Edge açıkcası çok bloat geliyor. Ama Performans olarak Brave'den daha iyi olabilir bir kaç ayarı kapatarak vs. Ama Brave'in daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Açık kaynak sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı