Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 28 Aralık 2020 #1 Hangisi hangi açıdan daha iyi ve konforludur? Anket sonrası detaylı cevaplandırma yaparsanız çok sevinirim.
Hangisi hangi açıdan daha iyi ve konforludur? Anket sonrası detaylı cevaplandırma yaparsanız çok sevinirim.
Reechi Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #2 Junji Ito dedi: Hangisi hangi açıdan daha iyi ve konforludur? Anket sonrası detaylı cevaplandırma yaparsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Vivaldi açıkken 30 FPS aldım kapatınca 120'ye çıktı ben Opera'dan memnunum.
Junji Ito dedi: Hangisi hangi açıdan daha iyi ve konforludur? Anket sonrası detaylı cevaplandırma yaparsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Vivaldi açıkken 30 FPS aldım kapatınca 120'ye çıktı ben Opera'dan memnunum.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Aralık 2020 #3 Reechi dedi: Vivaldi açıkken 30 FPS aldım kapatınca 120'ye çıktı ben Opera'dan memnunum. Genişletmek için tıkla... Ziyaaaa!
Reechi dedi: Vivaldi açıkken 30 FPS aldım kapatınca 120'ye çıktı ben Opera'dan memnunum. Genişletmek için tıkla... Ziyaaaa!
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #4 Güvenliğin için Brave çok iyi seçenek. Vivaldi özelleştirme şansını sana sunuyor. Opera kullanmayın.
Reechi Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #5 Perceival dedi: Ziyaaaa! Genişletmek için tıkla... Kanıtlama gereksinimi duymuyorum ben memnun olduğum tarayıcıyı söyledim ayrıca Brave kullanmadım oda iyi olabilir, Opera'yı RAM ve CPU sınırlandırıcı için kullanıyorum.
Perceival dedi: Ziyaaaa! Genişletmek için tıkla... Kanıtlama gereksinimi duymuyorum ben memnun olduğum tarayıcıyı söyledim ayrıca Brave kullanmadım oda iyi olabilir, Opera'yı RAM ve CPU sınırlandırıcı için kullanıyorum.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 28 Aralık 2020 #6 Reechi dedi: Kanıtlama gereksinimi duymuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanıtlanacak bir durum yok, 30 FPS'den 120'ye çıkmasının imkanı yok, kaldı ki bunun bir tarayıcı ile hiç alakası yok, ama sen sevmeye devam et.
Reechi dedi: Kanıtlama gereksinimi duymuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanıtlanacak bir durum yok, 30 FPS'den 120'ye çıkmasının imkanı yok, kaldı ki bunun bir tarayıcı ile hiç alakası yok, ama sen sevmeye devam et.
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 Dimensity dedi: Opera kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Konunun içinde değilim ama RAM ve CPU sınırlaması var diye Chrome'dan operaya geçtim. Neden öyle dediniz?
Dimensity dedi: Opera kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Konunun içinde değilim ama RAM ve CPU sınırlaması var diye Chrome'dan operaya geçtim. Neden öyle dediniz?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 28 Aralık 2020 #8 i5 10300h dedi: Konunun içinde değilim ama RAM ve CPU sınırlaması var diye Chrome'dan operaya geçtim. Neden öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Aşırı yavaş. Google ya da Vivaldi çok daha iyi.
i5 10300h dedi: Konunun içinde değilim ama RAM ve CPU sınırlaması var diye Chrome'dan operaya geçtim. Neden öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Aşırı yavaş. Google ya da Vivaldi çok daha iyi.
Reechi Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #9 Perceival dedi: Kanıtlanacak bir durum yok, 30 FPS'den 120'ye çıkmasının imkanı yok, kaldı ki bunun bir tarayıcı ile hiç alakası yok, ama sen sevmeye devam et. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığım oyun çok sistem isteyen bir oyun değil LoL oynuyorum zaten imkansız şeyler değil.
Perceival dedi: Kanıtlanacak bir durum yok, 30 FPS'den 120'ye çıkmasının imkanı yok, kaldı ki bunun bir tarayıcı ile hiç alakası yok, ama sen sevmeye devam et. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığım oyun çok sistem isteyen bir oyun değil LoL oynuyorum zaten imkansız şeyler değil.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Aralık 2020 #10 i5 10300h dedi: Konunun içinde değilim ama RAM ve CPU sınırlaması var diye Chrome'dan Opera'ya geçtim. Genişletmek için tıkla... RAM ve CPU sınırlaması dedikleriniz sınırları aşıyor ve RAM limiti açıkken tarayıcı kullanılamaz bir hantallığa sahip oluyor. Opera gizlilik konusunda gıdım saygı duymuyor. Brave ve Vivaldi gayet iyi. Pür hız istiyorsanız Brave, özelleştirme isterseniz Vivaldi öneririm.
i5 10300h dedi: Konunun içinde değilim ama RAM ve CPU sınırlaması var diye Chrome'dan Opera'ya geçtim. Genişletmek için tıkla... RAM ve CPU sınırlaması dedikleriniz sınırları aşıyor ve RAM limiti açıkken tarayıcı kullanılamaz bir hantallığa sahip oluyor. Opera gizlilik konusunda gıdım saygı duymuyor. Brave ve Vivaldi gayet iyi. Pür hız istiyorsanız Brave, özelleştirme isterseniz Vivaldi öneririm.