Brawl Stars efsanevi çıkarma taktiği bilen var mı?

Böyle bir şey yok.
Orada boşu boşuna oranlar yazmıyor.
Bu konunun içerik üreticisi kodu ile de bir alakası yok.
İnsanları kandırarak para kazanmaya çalışıyorlar.
Efsanevi çıkması için efsanevi oranını yükseltmeye çalışın elbet bir gün çıkar.
 
İlk önce 7 kutu biriktir sonra belleyi dene sonra bellenin emojisini at sonra sağ üst köşeden başlayıp saat yönünde 4 robotu öldür emojisini tekrar at sonra avatar kısmından istediğin karaktere 20 kere bas sonra ismini mavi yap avatarını ilk avatarın yanında sarı avatar var o yap dili deutch (Almanca) yap sonra kutuları sırayla aç %100 efsanevi çıkacak!
 
Ben 6 ay boyunca girmedim ve sandy çıkardım. Tekrar 6 ay girmedim nani çıkardım. Oyuna girmeyince bir süre sonra girince Supercell sizin bilerek karakter çıkartma şansınızı yükseltiyor ki oyuna geri dönesiniz. Supercell'in böyle bir taktiği var. Ben de bu taktiği kullanıp bir süre oyuna girmeyip sonra girip karakter çıkartıyordum.
 
Brawl Stars oynuyorum yaklaşık 3 aydır hiçbir şey çıkmıyor toplam 5 mega açtım oranım çok yüksek olmasına rağmen nani vermedi. Taktik bilen var mı özellikle spike hayalim çok istiyorum spikeı. 32 karakter var bu arada 2 efso, 5 gizemli, 5 destansı, süper ender ve enderler Full, kupa yolu Full (18700 kupayım)11 bin kupada 34 karakteri olan var para yatırmadan. Bende yatırmadım ama çıkması lazım bezdirdi oyun. Taktik yok deniliyor ancak taktikle çıkartan çok kişi var oyuna çok aktiflik veriyor birisi atıyorum 37 karakterin 37side var neyse. Efsanevi çıkartma taktiği bilen var mı? Sorum bu. Bu arada dalga geçmeyin ne olur bilenler söylesin bilmeyenler niye böyle konu açtın diye kızmasın. İyi forumlar.

Taktik maktik yok şans var.
 

Geri
Yukarı