Brawl Stars hesabı çalındı

Kardesimi birisi kandirmis. Kardesime bir Gmail vermis o da değiştirmiş. Yani hesabi adamin verdigi e postaya baglamis. Oyun Brawl Stars bu arada. Adam kodu soylemis bu da yazmis hesap komple adama gecmis. Ama e postasini biliyoruz. 2 gun once yasandi bu olay. Hesapta daha once satin alim yapmistim. Destekle iletişime gecmeye calisiyom maalesef kurtaramadik diyor. Supercell'in e postasina da yazdim onlar da destege yazin dedi.
Hesap hakkinda bir sürü bilgiye sahibim. Satin alimla ilgili kanitlarim da var. Hesabin şu an bagli oldugu e postayi, calan kisinin telefon markasini vb. bircok bilgi biliyoruz. Kupasi da yuksekti. Cihaz Android bu arada.

Dalga dumen sorular soruyorlar satın alım gerceklestıyse ılk satın alımda kullanılan kart ne zaman kuruldugu ılk maili falan bunları bılıyorsan kurtarırsın.

Dalga dumen sorular soruyorlar satın alım gerceklestıyse ılk satın alımda kullanılan kart ne zaman kuruldugu ılk maili falan bunları bılıyorsan kurtarırsın.

Ben kartla satin almadim. Bir de o sorulari sana nasıl sordular nasıl iletişime gectin ne kadar surdu hesabi kurtarabildinmi yardim eder misin

Ben kartla satin almadim. Bir de o sorulari sana nasıl sordular nasıl iletişime gectin ne kadar surdu hesabi kurtarabildinmi yardim eder misin?

Kritik bilgileri bilmen lazım. Hesabın ilk mailine ilk Supercell hesabına ilk arkadaşına kuruldugu güne ilk ismine gibi bilgilere. Bunları supporta at hesabı geri verirler.

Kritik bilgileri bilmen lazım. Hesabın ilk mailine ilk Supercell hesabına ilk arkadaşına kuruldugu güne ilk ismine gibi bilgilere. Bunları supporta at hesabı geri verirler.
İlk maili biliyom ilk ismini de biliyom ilk arkadas falan onlari hatirlamiyom 5 yil gecti. Bi de supporta oyun icindeki yardim ve destek yerinden mi yazcam. Hesabin tum bilgilerini atiyom. Bize bildirdiginiz icin teşekkürler diyo. Yani geri dönüş yaparlar mi?

İlk maili biliyorum ilk ismini de biliyorum ilk arkadas falan onlari hatirlamiyorum 5 yil gecti. Bir de supporta oyun icindeki yardim ve destek yerinden mi yazacağım. Hesabin tum bilgilerini atıyorum. Bize bildirdiginiz icin teşekkürler diyor. Yani geri dönüş yaparlar mi?

Tabii ki geri dönüş yaparlar evet oyun içinden yapıyorsun.

Eyvallah insallah olur. Bi de en az kac gun icinde geri dönüş yaparlar. Hesaptaki kisi elmaslari falan harcamadan hesabi alsam iyidir.
Hocam sizin sorununuz olduğunu düşünüyorum bir arkadaş oyun içinden dönüs yaptığınızda bir şey değişmeyecegini söylemiş siz gidip tekrardan oyun içinden bildirmişsiniz.

Ya siz şanslısınız eski destekde size temsilci yollayıp sorununuzu çözeceğiz diyorlar 1 gün sonra konuşmayı kapıyolardı artık desteği ful bota bağlamışlar benim sayemde çünkü 6 aydır adamların ğeşini bırakmıyordum adamlar sonunda desteği güncelledi 50klık hesabın e postasını kurtardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı