Brawl Stars hesabı çalındı

Doğruluk payı sıfır senin umudunu kesmeye çalışıyor elinde tonlarca kanıt var dava açamıyorsan sahte dava belgesi hazırla korkutmak için sonra ona gönderirsin. Yüksek ihtimal karşıdaki de çocuk korkup verir diye düşünüyorum
Karşidaki de cocuk. Muhtemelen 17-18 yaslarinda.
Sahte dava isini bir arkadasla denemistik yapamamisti. Simdi birdaha yazarim. İnsallah olur.
Bu arada sahte dava icin hangi bilgilere ihtiyaç var? İsmini biliyoruz en azindan.

Doğruluk payı sıfır senin umudunu kesmeye çalışıyor elinde tonlarca kanıt var dava açamıyorsan sahte dava belgesi hazırla korkutmak için sonra ona gönderirsin. Yüksek ihtimal karşıdaki de çocuk korkup verir diye düşünüyorum
Aşagiya supercelle yazdigim gmailin taslagini yazdim. Daha fazla Bilgi de var fakat buraya yazamadim. Sizce bu bilgilerle hesabimi kuryarabilir miyim? Daha ne gibi bilgilere ihtiyacım var?
Merhaba Supercell Destek Ekibi,

Daha önce Supercell Destek ile iletişime geçtim, ancak maalesef herhangi bir yanıt alamadım. Oyun içindeki yardım ve destek kısmında da hesap kurtarma işlemiyle ilgili bir çözüm bulamadım. Bu nedenle hesabımın kurtarılması için tekrar başvuruda bulunuyorum. Lütfen benimle gmail üzerinden iletişime geçin. Yardımlarınızı bekliyorum.

Brawl Stars hesabım çalındı ve şu anda bana ait olmayan bir e-posta adresine bağlanmış durumda. Hesabımı geri almak istiyorum. Aşağıda hesabımla ilgili detaylı bilgileri veriyorum:

Oyuncu adım: ......
Hesabın önceki adı: ........
Hesabın ilk adı: .........
Brawl Stars ID: ..........
Kupa sayım: .........
Hesabı oluşturduğum tarih: .......
Şu anda bağlı olan e-posta (bana ait değil): ...........
Hesaba önceden bağlı olan, bana ait olan e-posta: ........
İletişim için kullanabileceğiniz e-posta: ..........
Bu e-posta, herhangi bir Supercell ID’ye bağlı değildir ve hesabım geri verildiği takdirde bu adrese bağlanabilir.

Son oynadığım cihaz:........
Ek cihazlar: ...........
Şu anda hesabı kullanan cihaz: ......... (bu cihaz bana ait değil)

Oyun içi satın alma bilgisi:
– ..... tarihinde
– Saat ...... civarında
– .......... ile
– .... TL'ye ...... satın aldım

Hesabın e-postasının değiştirildiği tarih: ..... 2025, saat ....civarı

Olayın özeti: oyundayken biri beni davet etti ve "Sana Brawl Pass alayım mı?" dedi. Kabul ettim. Bana bir e-posta adresi verdi ve bu e-posta üzerinden satın alma yapabileceğini söyledi. Ben de bu e-posta adresini Supercell ID olarak ayarladım. Doğrulama kodu ona gitti, o da bana söyledi. Kodu girince hesap onun kontrolüne geçti. Sonrasında benimle dalga geçti ve beni engelledi. Hesaba erişimimi tamamen kaybettim.

Bu hesabın gerçek sahibi benim. Hesabımı geri alabilmem için lütfen yardımcı olun. Gerekirse daha fazla bilgi ve belge sağlayabilirim.

Teşekkür ederim,
Adım: .....
İletişim e-postam: ........@gmail.com

Karşidaki de çocuk. Muhtemelen 17-18 yaslarinda.
Sahte dava isini bir arkadasla denemistik yapamamisti. Simdi bir daha yazarim. İnşallah olur.
Bu arada sahte dava icin hangi bilgilere ihtiyaç var? İsmini biliyoruz en azindan.

Aşagiya Supercell'e yazdigim Gmail'in taslagini yazdim. Daha fazla Bilgi de var fakat buraya yazamadim. Sizce bu bilgilerle hesabimi kuryarabilir miyim? Daha ne gibi bilgilere ihtiyacım var?
Merhaba Supercell Destek Ekibi,

Daha önce Supercell Destek ile iletişime geçtim, ancak maalesef herhangi bir yanıt alamadım. Oyun içindeki yardım ve destek kısmında da hesap kurtarma işlemiyle ilgili bir çözüm bulamadım. Bu nedenle hesabımın kurtarılması için tekrar başvuruda bulunuyorum. Lütfen benimle Gmail üzerinden iletişime geçin. Yardımlarınızı bekliyorum.

Brawl Stars hesabım çalındı ve şu anda bana ait olmayan bir e-posta adresine bağlanmış durumda. Hesabımı geri almak istiyorum. Aşağıda hesabımla ilgili detaylı bilgileri veriyorum:

Oyuncu adım:
Hesabın önceki adı:
Hesabın ilk adı:
Brawl Stars ID:
Kupa sayım:
Hesabı oluşturduğum tarih:
Şu anda bağlı olan e-posta (bana ait değil):
Hesaba önceden bağlı olan, bana ait olan e-posta:
İletişim için kullanabileceğiniz e-posta:
Bu e-posta, herhangi bir Supercell ID'ye bağlı değildir ve hesabım geri verildiği takdirde bu adrese bağlanabilir.

Son oynadığım cihaz:
Ek cihazlar:
Şu anda hesabı kullanan cihaz: (bu cihaz bana ait değil)

Oyun içi satın alma bilgisi:
–... Tarihinde
– Saat... Civarında
–... İle
–... TL'ye... Satın aldım

Hesabın e-postasının değiştirildiği tarih: 2025, saat...civarı

Olayın özeti: Oyundayken biri beni davet etti ve "Sana Brawl Pass alayım mı?" dedi. Kabul ettim. Bana bir e-posta adresi verdi ve bu e-posta üzerinden satın alma yapabileceğini söyledi. Ben de bu e-posta adresini Supercell ID olarak ayarladım. Doğrulama kodu ona gitti, o da bana söyledi. Kodu girince hesap onun kontrolüne geçti. Sonrasında benimle dalga geçti ve beni engelledi. Hesaba erişimimi tamamen kaybettim.

Bu hesabın gerçek sahibi benim. Hesabımı geri alabilmem için. Gerekirse daha fazla bilgi ve belge sağlayabilirim.

Teşekkür ederim,
Adım:
İletişim e-postam: ........@gmail.com

Bakarlarsa %100 alırsın
Supercell sana hiç mailden dönmedimi geri bildiriminiz için teşekkürler falan dedi mi?

Bakarlarsa %100 alırsın
Supercell sana hiç mailden dönmedimi geri bildiriminiz için teşekkürler falan dedi mi?
Her attigimda dedi. Hatta iletisim icin kullanmak istediginiz dili secin falan dedi. Ben de turkce yazdim. Sonra da hesabi kurtarmak icin oyun içinden iletisime gecin dedi. Her yazdigimda ayni cevabı aliyorum. Oyun icinden herhangi birşey yapamiyorum.

Her attigimda dedi. Hatta iletisim icin kullanmak istediginiz dili secin falan dedi. Ben de turkce yazdim. Sonra da hesabi kurtarmak icin oyun içinden iletisime gecin dedi. Her yazdigimda ayni cevabı aliyorum. Oyun icinden herhangi bir şey yapamiyorum.

Bu arada Instagram'da hesabi caldigini kanitlayacak seyler var.
"Hesabi vereceğim" yazmisti. Hatta bugün de "hesabi baskasina verdim" falan yazmisti.
Ama davayla korkacagini sanmiyorum. Onceden de yazmistik engellemisti.

daha önce dava ile korkutmayı denedinizmi
Her attigimda dedi. Hatta iletisim icin kullanmak istediginiz dili secin falan dedi. Ben de turkce yazdim. Sonra da hesabi kurtarmak icin oyun içinden iletisime gecin dedi. Her yazdigimda ayni cevabı aliyorum. Oyun icinden herhangi birşey yapamiyorum.

Bu arada Instagram'da hesabi caldigini kanitlayacak seyler var.
"Hesabi vereceğim" yazmisti. Hatta bugün de "hesabi baskasina verdim" falan yazmisti.
Ama davayla korkacagini sanmiyorum. Onceden de yazmistik engellemisti.

Bekliyorum hazırladığınızda haberdar edin bakalim
Tamam ama ben hazirlamayi bilmiyorum arkadaşa söyleyeceğim tekrar. Olmazsa kendim yapmaya calisirim. Hazirlayinca haberdar ederim, teşekkürler.

Tamam ama ben hazirlamayi bilmiyorum arkadaşa söyleyeceğim tekrar. Olmazsa kendim yapmaya calisirim. Hazirlayinca haberdar ederim, teşekkürler.

Bekliyorum hazırladığınızda haberdar edin bakalim

ChatGPT'ye bir dava hazirlattim. Pek olmadi. Ama karşıdaki de bir avukat degil. İnanır diye düşünüyorum. Soyadimin dogrusunu yazmadim. Duzeltebilecegim bir yer varsa söyleyebilirsiniz. Aşagiya yaziyorum.

T.C. İzmir CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu
DOSYA NO: 2025/48726
ŞİKAYETÇİ: Yoldaş Çelik
ŞÜPHELİ: Enes (Instagram kullanıcı adı: Knavxs)
SUÇ: Bilişim Sistemine Girme, Kişisel Verileri Ele Geçirme, Dolandırıcılık

OLAYIN ÖZETİ:
Şikayetçi Yoldaş Çelik, kendisine ait olan bir Brawl Stars oyun hesabının, şüpheli Enes tarafından hileli yollarla ele geçirildiğini ve hesap üzerindeki tüm kontrolünü kaybettiğini beyan etmiştir.
Yapılan ön inceleme neticesinde, hesabın Yoldaş Çelik'e ait olduğu kesin olarak tespit edilmiştir. Şüphelinin, mağduru "Sana Brawl Pass alacağım" vaadiyle kandırdığı, mağdurun Supercell ID bilgilerini değiştirttiği ve sonrasında hesabı tamamen ele geçirdiği belirlenmiştir.

Şikayetçinin hesabı üzerinde yaptığı mobil ödeme işlemleri ve şahsi bilgilerinin değiştirilmesi, dijital izlerle desteklenmiş olup, bilişim sistemi üzerinden dolandırıcılık suçunun unsurlarını oluşturduğu görülmüştür.

YÜRÜTÜLEN İŞLEMLER:
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda;
Şüpheli hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun:

243. Madde (Bilişim Sistemine Girme)

136. Madde (Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirme ve Kullanma)

157. Madde (Dolandırıcılık)
Hükümleri kapsamında soruşturma başlatılmasına karar verilmiştir.

NOT:
Bu belge, şüpheli şahsı durumdan haberdar etmek amacıyla hazırlanmıştır.
İlgili şahsın zarar giderimi sağlamaması ve uzlaşmaya yanaşmaması halinde, hakkında resmî adli işlem başlatılacak ve dosya savcılık tarafından doğrudan mahkemeye sevk edilecektir.

İLETİŞİM:
T.C. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı
Tarih: 26.04.2025

Bekliyorum hazırladığınızda haberdar edin bakalim.

Oyun icinden yazdığımda bize bildirdiginiz icin teşekkürler diyor

Dosya Ekleri

• IMG_20250427_152113.jpg
    IMG_20250427_152113.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

ChatGPT'ye bir dava hazirlattim. Pek olmadi. Ama karşıdaki de bir avukat degil. İnanır diye düşünüyorum. Soyadimin dogrusunu yazmadim. Duzeltebilecegim bir yer varsa söyleyebilirsiniz. Aşagiya yaziyorum.

T.C. İzmir CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
DOSYA NO: 2025/48726
ŞİKAYETÇİ: Yoldaş Çelik
ŞÜPHELİ: Enes (Instagram kullanıcı adı: Knavxs)
SUÇ: Bilişim Sistemine Girme, Kişisel Verileri Ele Geçirme, Dolandırıcılık

OLAYIN ÖZETİ:
Şikayetçi Yoldaş Çelik, kendisine ait olan bir Brawl Stars oyun hesabının, şüpheli Enes tarafından hileli yollarla ele geçirildiğini ve hesap üzerindeki tüm kontrolünü kaybettiğini beyan etmiştir.
Yapılan ön inceleme neticesinde, hesabın Yoldaş Çelik'e ait olduğu kesin olarak tespit edilmiştir. Şüphelinin, mağduru "Sana Brawl Pass alacağım" vaadiyle kandırdığı, mağdurun Supercell ID bilgilerini değiştirttiği ve sonrasında hesabı tamamen ele geçirdiği belirlenmiştir.

Şikayetçinin hesabı üzerinde yaptığı mobil ödeme işlemleri ve şahsi bilgilerinin değiştirilmesi, dijital izlerle desteklenmiş olup, bilişim sistemi üzerinden dolandırıcılık suçunun unsurlarını oluşturduğu görülmüştür.

YÜRÜTÜLEN İŞLEMLER:
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda;
Şüpheli hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun:

243. Madde (Bilişim Sistemine Girme)

136. Madde (Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirme ve Kullanma)

157. Madde (Dolandırıcılık)
Hükümleri kapsamında soruşturma başlatılmasına karar verilmiştir.

NOT:
Bu belge, şüpheli şahsı durumdan haberdar etmek amacıyla hazırlanmıştır.
İlgili şahsın zarar giderimi sağlamaması ve uzlaşmaya yanaşmaması halinde, hakkında resmî adli işlem başlatılacak ve dosya savcılık tarafından doğrudan mahkemeye sevk edilecektir.

İLETİŞİM:
T.C. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı
Tarih: 26.04.2025

Oyun icinden yazdığımda bize bildirdiginiz icin teşekkürler diyor

Çıktı çıkartın fotoğraf atın bakalım gerçekçi duruyor mu?

Çıktı çıkaracak yer yok köyde yaşıyorum.
Bir de davaya gerek kalmayabilir. Bir arkadasla konustum bu sitedeki. İşlem kodlarini bulduk. Bu sefer o desteğe yazdi. Destek "kısa sürede inceleyip geri dönüş yapacağız" dedi. Şu an onu bekliyoruz. İşlem kodunu isterse hesabi alabiliriz. Bu arkadas da yaşamış ayni seyi ve işlem kodları sayesinde hesabi almis. İnşallah ben de alabilirim. Dua edin:)

Elimde hesaptayken yaptığım alışverişin işlem kodu var. Fakat hesabı çalan kişi benim ip adresini banlamış. Bu yuzden destek bana yardımcı olamıyor. Hep olumsuz cevap alıyorum. Hesabı nasıl kurtarabilirim?

Arkadaşlar bir arkadaş desteğe yazıyor. Fakat destek hesabın sizin olduğunu dogrulayamadik diyor. Bu durumda ne yapmalıyız? Hesabi nasıl kurtarabiliriz? Elimizde dekontlar var.

Çıktı çıkaracak yer yok köyde yaşıyorum.
Bir de davaya gerek kalmayabilir. Bir arkadasla konustum bu sitedeki. İşlem kodlarini bulduk. Bu sefer o desteğe yazdi. Destek "kısa sürede inceleyip geri dönüş yapacağız" dedi. Şu an onu bekliyoruz. İşlem kodunu isterse hesabi alabiliriz. Bu arkadas da yaşamış ayni seyi ve işlem kodları sayesinde hesabi almis. İnşallah ben de alabilirim. Dua edin:)

Elimde hesaptayken yaptığım alışverişin işlem kodu var. Fakat hesabı çalan kişi benim ip adresini banlamış. Bu yuzden destek bana yardımcı olamıyor. Hep olumsuz cevap alıyorum. Hesabı nasıl kurtarabilirim?

Arkadaşlar bir arkadaş desteğe yazıyor. Fakat destek hesabın sizin olduğunu dogrulayamadik diyor. Bu durumda ne yapmalıyız? Hesabi nasıl kurtarabiliriz? Elimizde dekontlar var.
Yardımcı olur musunuz? Destek hala olumsuz cevap veriyor. Hesaptaki kişi hesabı satmış olabilir. Eğer kurtaramazsak dava açmayı düşünüyorum. Ailem izin verdi.
Eğer hesabı kurtarmanın bir yolu varsa söyler misiniz?

Hocam yardımcı olur musunuz? Hesabı çalan kişiyle Instagram üzerinden iletişime geçtik. Bize hesabı vereceğini söyledi. Fakat birkaç saat sonra hesabın bağlı olduğu e-postanın silindiğini söyledi. Kontrol ettim. Gerçekten silinmişti. Fakat kendisinin silmediğini söyledi. Bize "siz hesaba ne yaptınız, Gmail'le mi uğraştınız?" dedi. Biz Gmail'le uğraştığımız için silindiğini söyledi yani. Fakat bence yalan söylüyor. Kendisinin sildiğini düşünüyoruz.
Çünkü ben 1 Mayıs'ta bu Gmail'e bir mesaj yolladım ve mesaj iletildi. Ertesi gün sabah saat 11 gibi mesaj yazdım. Fakat bu sefer mesajım iletilemedi. Hesap silindi diye bir uyarı geldi. Ardından aynı gün içinde saat 2'de hesaptaki kişi oyuna girdi. Diğer gün yani 3 Mayıs'ta da hesabı çalan kişi bize "hesaba girecektim, ama Gmail silinmiş" dedi. Ve 2 gündür de hesaba kimse girmiyor. Bence hesabın bağlı olduğu e-postayı değiştirdi ve bize yalan söylüyor.
Gmail'i kurtarmasını söyledik fakat şifresini hatırlamadığını söyledi. Bence bizi oyalıyor ve hesabı satmaya çalışıyor.
Destek de hala yardımcı olmuyor. Hep olumsuz cevap alıyoruz.
Bu durumda ne yapmalıyız? Desteğe nasıl bir mesaj yazmaliyiz? Veya adamı nasıl ikna etmeliyiz? Hesabı alabilecegime inanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı