Brawl Stars ile VPN açmak ban riski yaratır mı?

Dostum +800 kupa üstü barajında olmalısın ve oyununa BOT gelmez zaten öncedendi bu olay örnek veriyorum 900 civarında girsen karşına 500 kupa gelir ama bu her girdiğin lobide gelicek anlamına gelmiyor

Deneyerek öğrenebilirsiniz ancak. Lakin sanmıyorum VPN ile ban yiyen kimseyi duymadım

Dostum tabii ki bitti saati, saat bitimine 15 - 20 dk kala bırakman gerekir ben Nord VPN Premium Deneme Sürümünde kullanıyorum

Talk bs benim dostum oluyor ama aşırı kasıyor lag giriyor uçucam neredeyse

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240318_001702_com.supercell.brawlstars.jpg
    393,4 KB · Görüntüleme: 1.478
Oyun lideri Frank'in 2020'de yazdığı bir tweete göre oyun kurallarına aykırı değilmiş.

Kullanıcı adına bakmadan 'Takeshii❄ olduğunu anladım d:

Talk bs benim dostum oluyor ama aşırı kasıyor lag giriyor uçucam neredeyse
Hareket ettirmeyecek kadar lag varsa kullandığın vpn'yi değiştir, bu konuyuda burada noktalıyorum "VPN hiç bir şekilde fayda etmiyor" Diyenlere de aşşağıdaki fotoğrafı bırakıyorum

Wintraderlar böyle yapıyor taktikleri böyle. Ban riski vardır evet.

Wintrader ne demek bilmiyorsun. Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Ban riski falan da yok.

Wintraderlar böyle yapıyor taktikleri böyle. Ban riski vardır evet.

Aynen kardesim dislike at haklı oluyorsun böyle.

1.1 politikası - oyunu manipüle etme, belirli bir plartformda o insanlarla anlaşıp denk geldiğiniz oyunda siz harici herkesi öldürme (wintreader)

Wtden ban yeme diye bir şey yok olsa zaten Türkiye'deki Taha cedric xorox nocrow maho serhat tym arda vs. çok kişi ban yerdi. Efecan hesap paylaşımından zorlu da hesap satın almaktan banlandı zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…