Brawl Stars oynanır mı?

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 16gb ram
Merhaba. Mobilde oynamak için oyun arıyorum. PUBG Mobile, eFootball oynuyorum. Brawl Stars sizce nasıl, hala oynanır mı? Genç oyuncular (büyükler) oynuyorlar mı, nasıl bir oyun? Eskiden oynuyordum.

Merhaba. Mobilde oynamak için oyun arıyorum. PUBG Mobile, eFootball oynuyorum. Brawl Stars sizce nasıl, hala oynanır mı? Genç oyuncular (büyükler) oynuyorlar mı, nasıl bir oyun? Eskiden oynuyordum.
Brawl Stars; pay to win, adaletsiz, sıkıcı ve eşleştirme sistemi berbat içerikli bir oyundur. Pay to win diyince anlarsınız zaten nasıl olduğunu. Acayip derecede sıkıcı bir oyun. Oyunda klasik karakter sistemi ve bir kutu/hediye sistemi var. Kutulardan karakter kazanabiliyorsunuz ve bu şansa bağlı bir durum. Ve bu şans çok düşük bir ihtimal. Mesela gitsen oyuna para yükleyip kutu satın alırsan, paran çöpe gider. 20 tane üst üste karakter çıkmaz sinir krizi geçirirsin. Onun dışında kutu satın almak yerine gidip karakter satın alırsan oyun seni kazandırmak için herşeyi yapıyor. Ve böyle diğer oyuncular mağdur kalıyor. 2021'den sonra oyun batmaya başladı zaten, battı da. Ben kısaca tavsiye etmiyorum. Brawl Stars oynayacağına gidip Minecraft, Call of Duty gibi oyunlar ile zaman geçirebilirsin. İyi günler.

PC oyunları dışında oyuna zamanını harcama. Brawl Stars ne Allah aşkına? Bilgisayarınız varsa kaliteli hikaye oyunu oynayın eğer yoksa oyunlara vakit harcamayın derim.

PC oyunları dışında oyuna zamanını harcama. Brawl Stars ne Allah aşkına? Bilgisayarınız varsa kaliteli hikaye oyunu oynayın eğer yoksa oyunlara vakit harcamayın derim.
Doğru. Rekabetçi oyunlar bu neslin beynini eritti, işsizliğin artmasının en büyük sebeplerinden valorant, brawlstars vs.

En iyi brawl stars bence.
Ya niye hahaha atıyonuz pubg'den çok daha iyi bi seçenek. Milyar dolarlık oyunu kötüleyip havalı olmayı bırakın.

Eğer kötü de olsa bir bilgisayarın varsa ve geçen Steam'da ücretsiz olan Half-Life 2'yi aldıysan Half-Life 2 deathmatch yüklerim. Brawl Stars'a bakmam bile.

Milyar dolarlık oyunu kötüleyip havalı olmayı bırakın.
Milyar mı? Hiç güleceğim yoktu. Milyon de bari.
Ve oyun Milyar dolarlık oyun diye en iyi oyun olmuş olmuyor. Oyunun geçim kaynağı 7-12 Yaş bireyler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı