Brawl Stars oynanır mı?

Eğer kötü de olsa bir bilgisayarın varsa ve geçen Steam'da ücretsiz olan Half-Life 2'yi aldıysan Half-Life 2 deathmatch yüklerim. Brawl Stars'a bakmam bile.

Milyar mı? Hiç güleceğim yoktu. Milyon de bari.

2018'den beri her yıl 100-500 milyon dolar arası hasılat yaptığı için öyle dedim ama sanırım sen oyunun yaratılma maliyetinden bahsettiğimi düşündün. Milyon dolar dediğin şey 2 ev 2 araba zaten benim servetim o kadar koskocaman oyunun değeri milyonlarla mı ölçülecek :D :D :D

Merhaba. Mobilde oynamak için oyun arıyorum. PUBG Mobile, eFootball oynuyorum. Brawl Stars sizce nasıl, hala oynanır mı? Genç oyuncular (büyükler) oynuyorlar mı, nasıl bir oyun? Eskiden oynuyordum.
Kim ne derse dersin Brawl Stars şu an mobil oyunlar arasından en iyisi ama sıfırdan ve brawl passiz kasmak imkansız. Bir tanıdığınızdan hesap falan satın alabilirsiniz.

Sen farklı bir ütopyada falan mı yaşıyorsun 3-4 günde karakter maxlamak ne oyunda 85 karakter var neredeyse birini maxlamak için 15 bin altın gerekiyor.
Görevler üzerinden giderseniz mümkün bir de ben oynarken biraz fazla oynuyordum onun da etkisi olabilir. Göreve ek her karakter ilerlemesinde (gümüş1 gümüş2 vs) ekstra ödüller veriyor 2k altın vs tarzında iyi ödüller. Ayrıca sırf eğlence olsun diye 1lvl çarlarla 500-600 kupa kastığım çok oldu yani lvl tabiki önemli ama belirli bir yere kadar eğer yapay zeka değilseniz 4-5 level çarlarla gelebilirsiniz. Mobildeki en p2w olmayan oyun ve üstüne garip garip yerlerde veya her oyun sonunda çıkan reklamlar da yok. Rakipleri arasında en keyifli oyun bence.

Görevler üzerinden giderseniz mümkün bir de ben oynarken biraz fazla oynuyordum onun da etkisi olabilir. Göreve ek her karakter ilerlemesinde (gümüş1 gümüş2 vs) ekstra ödüller veriyor 2K altın vs tarzında iyi ödüller. Ayrıca sırf eğlence olsun diye 1seviye çarlarla 500-600 kupa kastığım çok oldu yani seviye tabii ki önemli ama belirli bir yere kadar eğer yapay zeka değilseniz 4-5 level çarlarla gelebilirsiniz. Mobildeki en P2W olmayan oyun ve üstüne garip garip yerlerde veya her oyun sonunda çıkan reklamlar da yok. Rakipleri arasında en keyifli oyun bence.
Ne kadar fazla oynarsan oyna 3-4 günde bir karakter maxlamak mümkün değil seviye bir karakteride 500-600 kupa kasmak mümkün değil 2021 de kaldı o P2W bir oyun ayrıca.
Bunlara rağmen yine de oynanır bence.

Görevler üzerinden giderseniz mümkün bir de ben oynarken biraz fazla oynuyordum onun da etkisi olabilir. Göreve ek her karakter ilerlemesinde (gümüş1 gümüş2 vs) ekstra ödüller veriyor 2K altın vs tarzında iyi ödüller. Ayrıca sırf eğlence olsun diye 1seviye çarlarla 500-600 kupa kastığım çok oldu yani seviye tabii ki önemli ama belirli bir yere kadar eğer yapay zeka değilseniz 4-5 level çarlarla gelebilirsiniz. Mobildeki en P2W olmayan oyun ve üstüne garip garip yerlerde veya her oyun sonunda çıkan reklamlar da yok. Rakipleri arasında en keyifli oyun bence.

74 bin kupayım ama mobil oyunların en P2W falan olabilir 4 senedir oynuyorum oyunu 11 - 12 tane Max levelim var.

74 bin kupayım ama mobil oyunların en P2W falan olabilir 4 senedir oynuyorum oyunu 11 - 12 tane Max levelim var.

9 level karakteri 1K yapmaya çalışıyorum nasıl P2W olmayabilir.

Ne kadar fazla oynarsan oyna 3-4 günde bir karakter maxlamak mümkün değil seviye bir karakteride 500-600 kupa kasmak mümkün değil 2021 de kaldı o P2W bir oyun ayrıca.
Bunlara rağmen yine de oynanır bence.
Savaş topunda kasılıyor ama tabi ben iyi bir oyuncuydum, yalan borcum yok. Oyun da hiç olmadığı kadar kolay, özellikle efsanevi karakterler bakımından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı