Breaking Bad en sevmediğiniz karakter

Yer
İstanbul
Diziye 1 hafta önce başladım şu an son sezona geçtim ardından filmini sonrasında Better Call Saul başlamayı düşünüyorum. Maalesef YouTube ve Instagram Shorts sağ olsun bazı olayları önceden öğrenmiştim.

Konuya gelecek olursak dizide en sevmediğiniz kişi kim oldu? Benim net skyler oldu her şeye burnunu sokuyor kocasında para olduğunu öğrenince hemen yapışıyor + aldatıyor ancak kimisi jesse demiş neden anlamadım? Evet arada sapıtıyor ama komik adam Jane olayı sonrasında kendini kaptırdı ancak Jane hayatta kalsa bütün parayla uyuşturucu alacaklardı ve sonları kaçınılmaz olurdu.

Diziye 1 hafta önce başladım şu an son sezona geçtim ardından filmini sonrasında Better Call Saul başlamayı düşünüyorum. Maalesef YouTube ve Instagram Shorts sağ olsun bazı olayları önceden öğrenmiştim.

Konuya gelecek olursak dizide en sevmediğiniz kişi kim oldu? Benim net skyler oldu her şeye burnunu sokuyor kocasında para olduğunu öğrenince hemen yapışıyor + aldatıyor ancak kimisi jesse demiş neden anlamadım?

Skyler ve hankin karısı

Jack Amca. Çakalın teki.

1693089604353.png

deeeeed

♿

benim en sevmediğim karakter jane. konu sahibi skyler demiş fakat skyler en fakir halindeyken bile waltun yanındaydı. aldatma meselesi biraz kötü ama markette çıplak yakalanan bir adam olduğu zaman aldatma birazcık daha normal gelebiliyor ayrıca aldatma denemez direk doğruyu söyledi. neden jane diyecek olursak hem jessenin aklını çeldi eğer yaşasaydı o parayla her gün kokain alacaklardı para da 1 aya biterdi. jesseyi bağımlı yapmasından jane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı