Breaking Bad neden çok seviliyor?

Makaleler
7
Selamlar, Breaking Bad fanlarına bir sorum olacak, Neden Breaking Bad'i bu kadar seviyorsunuz? Evet bazı sahneler gerçekten iyiydi ancak çok yavaş gidiyor. Ben 1. ve 2. sezonu hiç sevmemiştim hatta neredeyse bırakacaktım, ancak 3. ve 4. sezon bana "devam et be koçum" dedirtti. En son 5. sezonun da sonlarını çok sevdim, fakat 9.5 İmdb puanı alacak bir dizi değil bence.

Kişiye göre değişir, benim de izlediğim en iyi dizidir kendisi o uyuşturucu çetelerinin atmosferi, insanların arasında geçen duygusal bağlar ve diyaloglardaki hisleri güzel bir şekilde hissettirebiliyor ki neyini beğenmediniz anlayamadım.

Benimde izlemek istediğim bir dizi, ama simdi bu yorumdan sonra o kadar saati bu diziye vermelimiyim bilmiyorum.
İlk 2 sezonun pek kendini izleteceğini sanmıyorum ancak 3.sezona kadar ilerleyebilirseniz sevebilirsiniz.
Kişiye göre değişir, benim de izlediğim en iyi dizidir kendisi o uyuşturucu çetelerinin atmosferi, insanların arasında geçen duygusal bağlar ve diyaloglardaki hisleri güzel bir şekilde hissettirebiliyor ki neyini beğenmediniz anlayamadım.
Beğenmedim demedim, 9.5 derecesinde beğenmedim dedim. Çok beğenmeme sebebim ise çok yavaş ilerliyor olması.

Öncelikle Breaking Bad fanı değilim. Diziye en önemli etkiyi veren Bryan Cranston inanılmaz bir karakter gelişimini gözler önüne seriyor. Hatta birçok ödül almış bulunmakta Breaking Bad ile. Yavaş ilerleyen bir dizi olduğuna ben de katılıyorum, yani herkese göre değil. Zekice kurgulanmış, üst düzey oyunculuklar, gerçekçilik ve karakter gelişimi bu dizinin öne çıkan özelliklerinden diyebilirim. Benim için drama olarak en iyi yapımdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı