Yaşını merak ediyorum ben lise çağında izleyip çok beğenmiştim. Üzerinden yıllar geçti, bana göre hala en iyi dizidir. Sana hitap etmemiş de olabilir sen anlamamış da olabilirsin.
Böyle bir şey anlatılmaz yaşanır aslında ama kısaca özetleyeyim. Ben sürekli görmediğim insanları ve sürekli görsem de sevmediğim insanları görmekten hiç hoşlanmıyorum. Buna akrabalarım bile dahil halbuki hepsini çok seviyorum onlar da beni seviyor ama onların yanında bazı yükümlülüklerim...
Evde sıkılıyorum, dizi izleyesim yok, film izleyesim yok, PC oynayasım yok. Uykum var uyuyasım yok .ders ve kitap okuyasım hiç yok. Tek istediğim şey sigara içmek ama artık onu da yapamıyorum çünkü 2 aydır 5 kuruş param yok. Niye böyleyim nasıl geçer bu?
17 Yaşımdayım aklınıza gelebilecek her şeye üşeniyorum. Birkaç örnek verecek olursam sabah okula kalkamıyorum genelde 2. ya da 3. dersde okula gitmiş oluyorum, yeni bir ayakkabı aldım ama kutusundan çıkartmaya üşendiğim için 4 gündür giymiyorum, banyo yapmaya üşendiğim için banyosuz neredeyse 15...
Ben 17 yaşımdayım herhangi bir insanla konuşurken ya da o insan benimle konuşurken cinsiyet fark etmeksizin hiçbir zaman gözüne bakmam hatta gözü bırakın yüzüne bile bakamıyorum, bunu insanlar bana sen niye gözümüzün içine bakmıyorsun? Diye sorduklarında anladım ve cidden öyleymiş insanlar...
Sinema biletleri 16.5 lira olmuş ben de öğrenciyim bir kere gideyim dedim hiç menü falan almadan 16.5 lira verdim 90 dakikalık filme. Gittiğimde zaten hep tek başıma gidiyorum, sizce sinemaya şu an o kadar para vermek mantıklı mı?
Sürekli spor salonuna gidip ne bileyim iste protein tozu kullanıp beslenme düzeniyle övünen insalar görüyorum. Kas yaptıklarını söylüyorlar, tişörtsüz fotoğraf vb koyuyorlar da bu ne işe yarıyor acaba? Yani birine sordum kendini iyi hissettiriyor dedi. Kendini iyi hissettirmesi için öncelikle...
Merhaba bir süre internetim olmayacak da böyle film falan indirebileceğim bir Wi-Fi nereden bulabilirim? Mesela bir kafe gibi Wi-Fi şifresi alabileceğim alternatif yerler var mı?
Ben henüz 16 yaşımdayım benim yaşımda bisiklete binlerce lira verenler var ben merak ettim bisikleti ulaşım aracı olması dışında nasıl kullanabiliriz acaba ? Yani ben şehir içinde oturuyorum arkadaşım da yok bisiklet alsam ne amaçla kullanabilirim ? Daha önce en son 10 yaşımda falan bisikletim...
Bir şey sorabilir miyim (Onur adlı kişi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın):
Bu kadar tepki vermenize rağmen büyük ihtimalle bir çoğunuz da aynı saygısızlığı başka şeylere yapıyorsunuzdur. Ya da hiç değilse görmüşsünüzdür yapanları, sizce bunun sebebi nedir?
Bir de saygı her şeye duyulması gereken bir şey değildir bence, onu da belirteyim.