Breaking Bad'in balon olduğunu düşünüyorum

The OZ & The Sopranos & The Wire.
HBO yapımı diziler.
İstediğinizi tercih edin ve izlemeye başlayın derim. The Wire'yı ben izlemedim diğer iki yapımı bitirdim.
Sopranos'un özellikle çok övüldüğünü gördüm ki milletin övgüsüne bakmamak gerek, Breaking Bad de böyle çok övülen diziydi yani ve sonuç da belli yani, hiç beğenmedim. Şans vereceğim Sopranos'a. Diğerlerine de umarım ileride bakarız.

Bana göre Prison Break yapımından güzel bir dizi yok 4 kez bitirdim ve tekrar başladım ama burada konu açıp diğer dizilere balon deme hakkımız yok. İyi bir uslüp ile eleştirip beğenmediğini söylemek zor olmasa gerek.

Affedersiniz ama benim daha nasıl daha üsluplu olmamı bekliyorsunuz? Ben konuda "ya abi çöp ya, balon ya, bu ne ya " mı demişim sizce?

Neyini anlayamamışım ki? Spoiler içinde anlatabilirsin.

Bakın, toksisitesini göstermeye başlatı Technopat kitlesi, şaşırmadım. Direkt "hahaha"...

Hahaha yemenizin sebebi diziye balon demeniz. O kadar ödülü var jüriler fark etmedi dizinin "balon" olduğunu bir siz mi fark ettiniz. Beğenmedim demek farklı diziye balon demek farklı.

Hahaha yemenizin sebebi diziye balon demeniz. O kadar ödülü var jüriler fark etmedi dizinin "balon" olduğunu bir siz mi fark ettiniz. Beğenmedim demek farklı diziye balon demek farklı.
Konu başlığına bakarsanız anlarsınız.
Hayır, beğenmedim demek sadece benim görüşüm. Evet, beğenmedim ama asıl değindiğim konu bu değil. Benim demek istediğim bu dizinin öyle övülecek yerini görememem. "Beğenmedim" ve "Balon olduğunu düşünüyorum" demek farklı şeyler. Hakaret olarak algılamayın.

Benim izlediğim en iyi dizi. İnternette orda burada insanların çok övdüğünü görünce ya büyük bir beklentiye girmişsindir ya da sırf gömmek için izlemişsindir ama Balon demen çok saçma dizi o kadar ödül aldı büyük bir çoğunluk tarafından dünyanın en iyi dizisi kabul edilmiş sen gelip balon diyorsun beğenmemiş olabilirsin ama balon demek çok saçma olur . Ayrıca dizinin karakterleri harika işlenmiş eğer gömmek için izlemediysen karakterlerin, hikayenin ne kadar güzel geliştiğini görmen lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…