- Makaleler
- 1
Ben severek izliyorum. Herkes sevecek diye bir şey yok.
Sopranos'un özellikle çok övüldüğünü gördüm ki milletin övgüsüne bakmamak gerek, Breaking Bad de böyle çok övülen diziydi yani ve sonuç da belli yani, hiç beğenmedim. Şans vereceğim Sopranos'a. Diğerlerine de umarım ileride bakarız.The OZ & The Sopranos & The Wire.
HBO yapımı diziler.
İstediğinizi tercih edin ve izlemeye başlayın derim. The Wire'yı ben izlemedim diğer iki yapımı bitirdim.
Affedersiniz ama benim daha nasıl daha üsluplu olmamı bekliyorsunuz? Ben konuda "ya abi çöp ya, balon ya, bu ne yaBana göre Prison Break yapımından güzel bir dizi yok 4 kez bitirdim ve tekrar başladım ama burada konu açıp diğer dizilere balon deme hakkımız yok. İyi bir uslüp ile eleştirip beğenmediğini söylemek zor olmasa gerek.
Neyini anlayamamışım ki? Spoiler içinde anlatabilirsin.
Bakın, toksisitesini göstermeye başlatı Technopat kitlesi, şaşırmadım. Direkt "hahaha"...
Affedersiniz ama benim daha nasıl daha üsluplu olmamı bekliyorsunuz? Ben konuda "ya abi çöp ya, balon ya, bu ne ya" mı demişim sizce?
Hahaha yemenizin sebebi diziye balon demeniz. O kadar ödülü var jüriler fark etmedi dizinin "balon" olduğunu bir siz mi fark ettiniz. Beğenmedim demek farklı diziye balon demek farklı.
Hayır, beğenmedim demek sadece benim görüşüm. Evet, beğenmedim ama asıl değindiğim konu bu değil. Benim demek istediğim bu dizinin öyle övülecek yerini görememem. "Beğenmedim" ve "Balon olduğunu düşünüyorum" demek farklı şeyler. Hakaret olarak algılamayın.Konu başlığına bakarsanız anlarsınız.
Toksik? Anlıyorum. Diziyi bitirmemişsin bile.Neyini anlayamamışım ki? Spoiler içinde anlatabilirsin.
Bakın, toksisitesini göstermeye başlatı Technopat kitlesi, şaşırmadım. Direkt "hahaha"...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.