Breaking Bad'in balon olduğunu düşünüyorum

Argüman sunduğunu mu sanıyorsun? Gerekirse burada saatlerce tartışırım ama ilk 3 sezon giriş gibi bir cümlenin bu dizi hakkında kanaatı asla doğru bulmam. Sana zaten diziyi bitirmediğini ve anlamadığını söylemiş biriyim.
Aslında dizinin nasıl bittiğini falan da biliyorum. Beşinci sezonu izlemedim, sabrım doldu ama çoğu şeyi de öğrenmiş gibi oldum sanırım. Anlamadığım yerleri söyleyebilir misin ki? Ek olarak konu da anlayıp anlamama meselesi değil bence. Ben dizinin bir türlü gelişmemesinden bahsediyorum.

La casa de papel çıktı her yerde 3 ay falan onun postları görmekten bıktım sonra gittim izledim beğendim millet dediği için değil. Breaking bad izlemeye başladığımda çok bir şey beklemiyordum o yüzden beğendim siz efsanedir, çok güzel dizidir diyenlerden etkilenmiş çok beklentiye girmişsiniz. Bu arada ben de filmi olan el camino' yu hiç beğenmedim.

La casa de papel çıktı her yerde 3 ay falan onun postları görmekten bıktım sonra gittim izledim beğendim millet dediği için değil.
Zaten bu durum her dizi için geçerli değil, orası belli.

Breaking bad izlemeye başladığımda çok bir şey beklemiyordum o yüzden beğendim siz efsanedir, çok güzel dizidir diyenlerden etkilenmiş çok beklentiye girmişsiniz.
İster istemez oluyor. Ben bu diziye kötü bir puan da vermem ama güzel de puan vermezdim açıkcası. 10 üzerinden 7 verirdim. Ne kadar dizi gelişmese de karakterler falan cidden güzel.

Adam balon diyerek diziyi aşağılıyor ve hakaret olarak algılamayın diyor. İfade etmede de sıkıntı var. Breaking Bad harika bir dizidir anlayamamış diyen arkadaşlara katılıyorum.

Adam balon diyerek diziyi aşağılıyor ve hakaret olarak algılamayın diyor. İfade etmede de sıkıntı var. Breaking Bad harika bir dizidir anlayamamış diyen arkadaşlara katılıyorum.
Kahkaha atmayacaktım fakat yeter be. Benim amacım zaten dizinin kötü yönlerinden bahsetmek gibi bir şey. Ben bu diziye balon değil de "çok abartı bir dizi" desem bir şey değişmeyecekti ki? Balon dememe o kadar çok takılmışsınız ki, küfürmüş gibi görüyorsunuz.

Cevap yazmayacağım artık, konudan bahsetmek yerine "balon" dememe takılacaksınız, belli.

Ben "ağır gitmesin" demiyorum, "4 sezon boyunca gidemeyecek kadar ağır gitmesin." diyorum.

Onları izlemedim fakat izlediğim dizilerin bir çoğu "Sherlock, SoA" gibi diziler bana çok daha kaliteli gibi geldi. Hiç mi gelişmez dizi ya?
Sherlock çok daha kaliteli bir dizi zaten, onun için öyle gelmiştir. Person of Interest benim gözümde 10 puanlık dizi iken BB 9 puan eder.

Ben olayların hiç gelişmediğini, ilk 3 sezonun "giriş sezonu" gibi olduğunu söylüyorum ve siz bana saldırıyorsunuz.
Bence ilk sezon tek giriş. Spoiler!!!

Tuco 2.sezonda ölüyor 3.sezonda kuzenleri intikamını almak için geliyor, Walter yeni müşteri arıyor, Hank Jesse'nin Tuco ile birlikte olmadığını görünce olaylara daha ilgili oluyor. Walter'ın Heisinberg'e dönüşümünün en önemli aşaması olan bile isteye jane'ni 2. sezonda öldürüyor dizinin ana karakterlerinde biri Jesse yeni zellandaya gitmiyor, Walter yavaş yavaş Heisinberge dönüşüyor, Jesse 160 kişinin ölümüne sebep olduğunu düşünerek farklı bir ruh haline giriyor. Bunun gibi dahası 2.sezonda çok daha fazlası 3 ve 4 te var. Zaten bu dizi hep karakter gelişimiyle övülmüyor mu dizide her şey çok iyi düşünülmüş Korkak, Zayıf Walter'ın nasıl abisini bile tehdit edecek düzeye geldiğini ilmek ilmek işliyor.

Spoiler kutucuğu nasıl yapılıyor bilmiyorum ve yazım hataları için özür dilerim biraz acelem varda.

La casa de papel çıktı her yerde, 3 ay falan onun postları görmekten bıktım. Sonra gittim izledim ve beğendim, millet dediği için değil.
La case de papel'in ilk 2 sezonu harici beni hiç sarmadı. Hatta izlemeye bile tahammül edemeden bıraktım. O dizinin konusu 2 sezonluktu bana göre.

Aslında dizinin nasıl bittiğini falan da biliyorum. Beşinci sezonu izlemedim, sabrım doldu ama çoğu şeyi de öğrenmiş gibi oldum sanırım. Anlamadığım yerleri söyleyebilir misin ki? Ek olarak konu da anlayıp anlamama meselesi değil bence. Ben dizinin bir türlü gelişmemesinden bahsediyorum.
Anlatırsam olayların ve gidişatın farkında olacağın için bir nevi izlediğin şeyin bilincini kavrayacaksın ve hevesin de azalacak. Bir bütün olarak ele alınması gereken bir dizi çünkü dizide mükemmel bir süreç var. Sana ilk üç sezon boş gelse, diziyi bitirdiğinde bile dizi senin için boşsa anlarım ama bitirmemişsin. Kendini izlemeye hiç kaptırmadan yargılıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı