Breaking Bad'in balon olduğunu düşünüyorum

Hayır, beğenmedim demek sadece benim görüşüm. Evet, beğenmedim ama asıl değindiğim konu bu değil. Benim demek istediğim bu dizinin öyle övülecek yerini görememem. "Beğenmedim" ve "Balon olduğunu düşünüyorum" demek farklı şeyler. Hakaret olarak algılamayın.

Tamam o zaman şöyle diyeyim. Düşünceniz yanlış. Dizi balon değil. Marjinal olma çabanızdan vazgeçin. İyi günler.

Benim izlediğim en iyi dizi. İnternette orda burada insanların çok övdüğünü görünce ya büyük bir beklentiye girmişsindir ya da sırf gömmek için izlemişsindir ama Balon demen çok saçma dizi o kadar ödül aldı büyük bir çoğunluk tarafından dünyanın en iyi dizisi kabul edilmiş sen gelip balon diyorsun beğenmemiş olabilirsin ama balon demek çok saçma olur . Ayrıca dizinin karakterleri harika işlenmiş eğer gömmek için izlemediysen karakterlerin, hikayenin ne kadar güzel geliştiğini görmen lazımdı.
Neden herkes balon dememe takılmış, anlayamadım... Balon lafını neden bu kadar hakaret gibi anlıyorsunuz ki? Ben de bu ödülleri aldığı için öyle diyorum zaten.

Evet, hikaye güzel gelişiyor da öyle bir ağır gelişiyor ki, aman aman...
Tamam o zaman şöyle diyeyim. Düşünceniz yanlış. Dizi balon değil. Marjinal olma çabanızdan vazgeçin. İyi günler.
Benim öyle bir çabam yok. Bir çok kişinin sevdiği diziyi sevmişimdir.

Buraya konu açmak cidden hata oldu, bir kişi bile argüman sunamadan toksikliğini konuşturuyor. Vallahi ne diyeyim, garip. Balon demeyi bu kadar hakaret olarak göreceğinizi de ummamıştım.

Hayır, beğenmedim demek sadece benim görüşüm. Evet, beğenmedim ama asıl değindiğim konu bu değil. Benim demek istediğim bu dizinin öyle övülecek yerini görememem. "Beğenmedim" ve "Balon olduğunu düşünüyorum" demek farklı şeyler. Hakaret olarak algılamayın.
Herkes tarafından bilinen şeyler genelde abartılır ama bence Breaking Bad gereksiz bir abartma almıyor tabi siz kimden nereden duyuyorsunuz bilemem.

İlk bölümden itibaren müthiş bir dizi. Arkadaşların dediği gibi anlayamamış olmanız muhtemel. Yönetmenin de çok kendine has bir tarzı var ama böyle bir diziye "balon" diyenin dizi/film kültüründen gerçekten şüphe duyarım.
O da sizin görüşünüz tabii, bir şey demiyorum.

Üç sayfanın yüzde 90'ı argüman sunmaktan yoksun yorumlar oldu. Sunanlara da teşekkürler. Konunun sonuna da boşuna yazmışım sanırım.

"Marjinal mi olmaya çalışıyorsun?"
Toksik? Anlıyorum. Diziyi bitirmemişsin bile.
Beşinci sezonu dediğim gibi izlemedim ama izlemiş gibi yapıp "dünyanın en iyi sezonuydu" desem bile bu dizi gözümde güzel bir dizi olmuyor.
Keşke tam olarak okusanız şu konuyu da öyle bir yorum yapsanız...

Son düzenleme:
O da sizin görüşünüz tabii, bir şey demiyorum.

Üç sayfanın yüzde 90'ı argüman sunmaktan yoksun yorumlar oldu. Sunanlara da teşekkürler. Konunun sonuna da boşuna yazmışım sanırım.

"Marjinal mi olmaya çalışıyorsun?"
Argüman sunmaktan bahsediyorsun ama balon olduğunu düşündüğün dizi hakkında sunduğun hiçbir şey yok. Konu açıp doğru düzgün cevap almak istiyorsan ki burada ters bir cevap veren de olmadı ilk önce sen bir şeyler sun. Balonu hakaret olarak algılamayın diyorsun ama cevap veren herkese toksik diyorsun. Güzel kafa.

Argüman sunmaktan bahsediyorsun ama balon olduğunu düşündüğün dizi hakkında sunduğun hiçbir şey yok. Konu açıp doğru düzgün cevap almak istiyorsan ki burada ters bir cevap veren de olmadı ilk önce sen bir şeyler sun. Balonu hakaret olarak algılamayın diyorsun ama cevap veren herkese toksik diyorsun. Güzel kafa.
Cevap veren çoğu kişi "seven sever" veya "balon diyen balondur" gibi yorumlar atmış. Alıntılamış olduğun yorumumu da düzelttim zaten, gidin bir bakın.

Argüman sunmadığımı mı düşünüyorsunuz cidden? Ben olayların hiç gelişmediğini, ilk 3 sezonun "giriş sezonu" gibi olduğunu söylüyorum ve buna "argüman değil" mi diyorsunuz cidden? Hayır yani, bu dizinin gelişmeme olayına sadece bir cevap geldi, diğerleri de nazikçe "seven sever" dedi. Diğerleri de saldırdı.

Anlamıyorum, sanki ananıza sövdük.

Dizi biraz kendini yayıla yayıla anlatıyor. Sanırım uzunluğundan sıkılmışsın, öyle düşünmek istiyorum. Konuyu toparlayıp 2 sezona sığdırsaydılar belki beğenebilirdin. Yalnız dizi başarılı, zamanında severek izlemiştim.

Senin açından aldıkları ödülleri hak etmiyorlar, bu senin bakış açın, senin duygu durumun. Aynı şekil The Witcher 3 oyununu da çok seven, arşa çıkaran var. Balon olduğunu da iddia edenler var. Tamamen kişinin hissettiklerine bağlı.

Konu işleyinde bir açık var mı? Senayo hatası falan. Bence yok, dizi kaliteli ilerledi. Seni sanırsam sıkmış..

Dizi biraz kendini yayıla yayıla anlatıyor. Sanırım uzunluğundan sıkılmışsın, öyle düşünmek istiyorum. Konuyu toparlayıp 2 sezona sığdırsaydılar belki beğenebilirdin. Yalnız dizi başarılı, zamanında severek izlemiştim.

Senin açından aldıkları ödülleri hak etmiyorlar, bu senin bakış açın, senin duygu durumun. Aynı şekil The Witcher 3 oyununu da çok seven, arşa çıkaran var. Balon olduğunu da iddia edenler var. Tamamen kişinin hissettiklerine bağlı.

Konu işleyinde bir açık var mı? Senayo hatası falan. Bence yok, dizi kaliteli ilerledi. Seni sanırsam sıkmış..
Heh, şöyle bir yorum bekliyordum yahu. İki saattir küfür yemiş gibi davranan, toksikliğini gösteren arkadaşlar tarafından saldırıya uğruyorum. Cidden teşekkürler. Balon dememi neden bu kadar hakaret gibi algılarlar anlamıyorum. :) Konunun bu tarz yorumlarla dolması gerekirdi.

Yani benim de bir sabrım var cidden. "Ben drama dizisi sevmiyorum" gibi bir anlam çıkmasın buradan. Olayların gelişmesini beklemekten sıkıldım sadece.

Cevap veren çoğu kişi "seven sever" veya "balon diyen balondur" gibi yorumlar atmış. Alıntılamış olduğun yorumumu da düzelttim zaten, gidin bir bakın.

Argüman sunmadığımı mı düşünüyorsunuz cidden? Ben olayların hiç gelişmediğini, ilk 3 sezonun "giriş sezonu" gibi olduğunu söylüyorum ve buna "argüman değil" mi diyorsunuz cidden? Hayır yani, bu dizinin gelişmeme olayına sadece bir cevap geldi, diğerleri de nazikçe "seven sever" dedi. Diğerleri de saldırdı.

Anlamıyorum, sanki ananıza sövdük.
Argüman sunduğunu mu sanıyorsun? Gerekirse burada saatlerce tartışırım ama ilk 3 sezon giriş gibi bir cümlenin bu dizi hakkında kanaatı asla doğru bulmam. Sana zaten diziyi bitirmediğini ve anlamadığını söylemiş biriyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı