- Makaleler
- 1
Ehm... Birinci sezonu izledim ve tamam, bir şey yok ileride gelişecek dedim. İkinci sezona baktım, yine bir şey olmadı. Üçüncü sezona baktım, Jane kısımları hariç neredeyse hiçbir şey olmadı. Üçüncü sezon, ikinci sezona göre yine biraz daha iyiydi ama kesinlikle yetersizdi. Hadi yine sabırlı oldum, dördüncü sezonu izledim. Olay anca gelişmeye başladı. Anca anca bir şeyler olmaya başladı ki o da o sezonun sonunda olmaya başladı. Sabrım taştı artık yahu, bu ne saçma dizidir? Ben bu diziyi eleştirirken beşinci sezonu "efsanevi, süper!" diye eleştirsem bile bu dizi benim gözümde güzel bir dizi olmuyor.
Şimdi diyeceksiniz; "Aksiyon mu aradın? Drama dizisi böyle olur." diye. Hayır, öyle bir dizi falan aramadım. Drama dizilerini ben de severim. Ben her türlü uyku getirebilecek dizileri seve seve izlemişimdir. Ama bu dizide olay gelişmiyor. Gelişmiyor, 4. sezona kadar neredeyse hiçbir şey yaşanmıyor. Bir Jane sahneleri güzeldi 3.sezonda, o kadar.
Bu dizinin neyini sevdiniz ki? Beşinci sezonu dediğim gibi izlemedim ama izlemiş gibi yapıp "dünyanın en iyi sezonuydu" desem bile bu dizi gözümde güzel bir dizi olmuyor. Tamı tamına şişirilmiş bir balon bence. Dört sezon boyunca zevk aldığım tek yer üçüncü sezonun jane sahneleri ve dördüncü sezonun sonlarıydı.
Düzgünce tartışalım lütfen, bana "dizi o ödülü aldı bu ödülü aldı ama bir sıradan çocuk çıkıp "balon" diyor, peh." gibi argümandan yoksun şeyler söyleyip konuyu kirletmeyin lütfen.
Düzeltme: Technopat kitlesi de şaşırtmıyor, şu reaksiyonlara, şu yorumlara bak.
Sanki küfür etmişim de "balon" dememi hakaret olarak görmüşsünüz. Daha bir üstteki cümlede rica etmiştim.
Şimdi diyeceksiniz; "Aksiyon mu aradın? Drama dizisi böyle olur." diye. Hayır, öyle bir dizi falan aramadım. Drama dizilerini ben de severim. Ben her türlü uyku getirebilecek dizileri seve seve izlemişimdir. Ama bu dizide olay gelişmiyor. Gelişmiyor, 4. sezona kadar neredeyse hiçbir şey yaşanmıyor. Bir Jane sahneleri güzeldi 3.sezonda, o kadar.
Bu dizinin neyini sevdiniz ki? Beşinci sezonu dediğim gibi izlemedim ama izlemiş gibi yapıp "dünyanın en iyi sezonuydu" desem bile bu dizi gözümde güzel bir dizi olmuyor. Tamı tamına şişirilmiş bir balon bence. Dört sezon boyunca zevk aldığım tek yer üçüncü sezonun jane sahneleri ve dördüncü sezonun sonlarıydı.
Düzgünce tartışalım lütfen, bana "dizi o ödülü aldı bu ödülü aldı ama bir sıradan çocuk çıkıp "balon" diyor, peh." gibi argümandan yoksun şeyler söyleyip konuyu kirletmeyin lütfen.
Düzeltme: Technopat kitlesi de şaşırtmıyor, şu reaksiyonlara, şu yorumlara bak.
Son düzenleme: