Kullanıcı311
Kilopat
- Makaleler
- 2
@Kullanıcı311 hard brick nasıl olabilir? Normal cihaza ait ROM kurarken nekadra ihtimal ile brick ederim?
İşlemci Snapdragon. Brick olma ihtimali az.
@Kullanıcı311 hard brick nasıl olabilir? Normal cihaza ait ROM kurarken nekadra ihtimal ile brick ederim?
@Kullanıcı311 ama bu cihazdan hem 2021 hem de 2019 versionu mevcut ROM tarken yanlışlıkla 2021 modeli için olduğunu nasïl anlıyacağım?
Ben gsi olarak One UI 5.0 ve pixel ROM'larını düşünmüştüm.
@Kullanıcı311
@Kullanıcı311 hocam bir de benim cihaza uygun trenle dosyası bulur musunuz?
2019 versiyon olduğunu biliyorum hocam peki cihaza uygun treble dosyası bulabildiniz mi?Hocam evso telefon brick olmuştu. Hallettiniz mi? Cihaz 2019 versiyonlu.
@Kullanıcı311 hocam beni yanlış anladınız Custom ROM atınca eğer brick olursa ne yapabilirim yazdım.
2019 versiyon olduğunu biliyorum hocam peki cihaza uygun treble dosyası bulabildiniz mi?
Hocam siz biliyorsunuz ben anlatamadım galiba custom romün türü vardır biri normal diğeri gsi. Gsi de her cihaza kurabilirsiniz ama treble diye bir dosyaya ihtiyacınız vardır o olmassa Boot etmez hatta hiç açılmaz yazılımHocam bu treble nedir?
Telefoncular nasıl yapabiliyor?
@Jack İşte maden onlar yapıyor bizde yapabiliriz.
@Jack İşte sizce OFox mu TWRP mi?
Hocam siz biliyorsunuz ben anlatamadım galiba Custom ROM'ün türü vardır biri normal diğeri gsi. Gsi de her cihaza kurabilirsiniz ama treble diye bir dosyaya ihtiyacınız vardır o olmazsa boot etmez hatta hiç açılmaz yazılım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.