Broadwell işlemciler ne kadar olur ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 6.415
Aynı görevi yaptıklarını zannetmiyorum. Opteron'un farklı bir sistemi vardır. Opteron zaten grafik çizim işleri içinde kullanılıyor.

Opteron Server makinalarında kullanılır. Birde 7 8 tane QUADRO K6000 takıp render alanlar için uygun. :D

Valla bilemiyorum hocam 2014'ü dört gözle bekliyorum :) Ama dediğin gibi 1100TL ise Haswell alacağım.

Bu bir tahmin. Ama dediğim gibi eğer performans Opteron gibi olup 1000 TL civarı olursa süper olur :D .. Ama Haswell'e olan talebi azaltmak için %90 Şuan ki 4770K fiyatında olur :D

Broadwell işlemciler en az 2015 'ten sonra gerekebilir. Şuan haswell gayet yeterlidir. Fiyata gelicek olursak, en düşük işlemci 650 veya 700 TL olur, orta ve en iyi işlemciler ise 1200 ve 2500 arasını bulur.

Dostum bence fiyatlar çok yüksek olur. 4930k al ben kullanıyorum, tavsiye ederim. 4930k yı %30 indirimle 1320 tl ye aldim vatandan, şuanda 1600 tl. Ayrica yeni çıkacak nesilin ucuzlaması için en az bir yıl beklemen gerekecek.

Dostum bence fiyatlar çok yüksek olur. 4930k al ben kullanıyorum, tavsiye ederim. 4930k yı %30 indirimle 1320 tl ye aldim vatandan, şuanda 1600 tl. Ayrica yeni çıkacak nesilin ucuzlaması için en az bir yıl beklemen gerekecek.

Herşeyi 2014 belirleyecek hocam :) Baktım pahalı doğru haswell'e :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı