Brothers - A Tale of Two Sons açılmıyor

C4Baha

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda GPU RTX 3060 CPU i7 12. nesil ama buna rağmen Amazon Games üzerinden aldığım bu oyunu açarken açılış ekranından sonra açmıyor, ekranın sol üstünde beyaz bir şerit çıkıp kapanıyor. Biraz zorladıktan sonra resimdeki hata kodunu aldım. Diğer konulara baktığımda Windows kullanıcı adımı değiştirmem gerektiği yazıyor. Bana bu çözüm çok mantıksız geldi hem de verilerimin silinme ihtimali varmış sizce ne yapmalıyım?

Anlamadım, oyun şimdi açılıyor mu açılmıyor mu? Ekran kartı sürücü sürümünüzü bu rehberle öğrenebilirsiniz:

İkisini de öğrenip yazın, güncelleme gerekiyorsa link paylaşırız.

Hocam ekran kartımı öğrendim RTX 3060 140W modeli. Laptopu Bulgaristandan almak durumunda kaldığım için sürücülerde sorun çekmiştim. Modelim TR' de bulunmamaktaydı ancak Acer sitesinde driverları bulup kurmuştum. Wİ-Fİ driverı dahil hiçbir driverı okumadığını öğrenince Acer servisini aradım Windows 11 e güncellemem gerektiğini söylediler. Güncelleyince sürücüleri okusu şu anda da Forza 5 gibi oyunları güzelce oynuyorum ama bu oyunda sıkıntılar bitmiyor. Amazon Games üzerinde oyuna sahip olduğum halde açılma ekranında takılı kalınca başka bir yerden indirdim şu anda da R.Ctrl tuşuna basınca küçük kardeş tepki vermiyor oyunun Launcher.exe dosyası da açılmıyor. GPU sürücülerimi kaldırıp baştan mı yüklemem gerekiyor.

Soruma cevap vermemişsiniz. Oyunu normal şekilde başlatırken bahsettiğim ekran gelmiyor mu?
Hayır hocam tuş değiştirme launcher ekranı gelmiyor nasıl bir ekran gelmesi lazım. Nasıl oynanır? Kısmı var ancak sadece hangi tuş ne işe yarıyor onu gösteriyor.

Baska bir yerden indirdim derken nereden indirdiniz? Steam üzerinden acarken iki secenek cikiyor mesela. Birinde direkt oyunu baslatiyorsunuz, digerinde ise Launcher secenegi cikiyor.
Hocam internet üzerinden indirdim ancak oyuna yine de sahip olduğum için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Dediğinizi denedim işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20221220_120244.jpg
    216,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20221220_121002.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20221220_120244.jpg
    216,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…