onattt
Femtopat
Daha fazla
Merhaba öğrenciyim ve çok sıskayım boy 1.85 kilo 60 ve 1 yıl kadardır spor yapıyorum ama ne bir kütle koyabiliyor ne bir kilo alabiliyorum. Gainer de protein de denedim ama beslenme için maddi imkan kısıtlı olduğundan dolayı çok bir şey yapamıyorum. Geçen yıl yurtta kalıyordum ve yemekler ne kadar kötü olsa da bitiriyor üstüne atıştırıyordum ama faydasız. Şimdi anneannemin evine geçtim okul değiştirip ve akşamları da yemek olduğunda anneannemin yemeklerinden olabildiğince fazla yiyor olmayınca da bir hatay usülü söylüyorum. Bunu biraz değiştirmek istiyorum kilo alıp bulk yapıp sonra deli gibi vücudu çalıştırmak istiyorum ve bununla ilgili araştırma yaparken benim ortalama günlük kalori (kcal) ihtiyacımın 2500 kalori olduğunu ve browni intense de 455 kalori olduğunu gördüm.
Bıçaklı bir shakerde sütle karıştırıp içmeyi düşünüyorum günlük 3 ya da 4 tane bunun sağlıklı olması pek kafama yatmadı ama zararı fazla olmayacaksa denemek istiyorum ve 4 tanesiyle karıştırıp içtiğim bir sütle 2000 kaloriye yakın bir değere ulaşmayı planlıyorum. Bunun üstüne günlük yiyeceklerim de zaten 500 kaloriyi geçiyor. Eklemek isterim ki zamanının çoğunu oturarak bilgisayar başı geçiren biriyim. Max harcamam tramvayda gidip geldiğim 3-4 duraktan ibaret.
Bıçaklı bir shakerde sütle karıştırıp içmeyi düşünüyorum günlük 3 ya da 4 tane bunun sağlıklı olması pek kafama yatmadı ama zararı fazla olmayacaksa denemek istiyorum ve 4 tanesiyle karıştırıp içtiğim bir sütle 2000 kaloriye yakın bir değere ulaşmayı planlıyorum. Bunun üstüne günlük yiyeceklerim de zaten 500 kaloriyi geçiyor. Eklemek isterim ki zamanının çoğunu oturarak bilgisayar başı geçiren biriyim. Max harcamam tramvayda gidip geldiğim 3-4 duraktan ibaret.