Browser eklentisi ile ayrı pencere açmak

253662

Hectopat
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
1.776
Çözümler
15
Video izlerken fareyi üstüne getirdiğimde ayrı pencere de açamıyorum. Brave kullanıyorum. Bunda kendiliğinden bu özellik yok.
Bir eklenti ile bu sorunu çözebilir miyim?

1692579468162.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Eğer Chrome ise bir müzik veya video izlerken sağ üstte medya ikonu beliriyor. Ona tıklayıp ilgili videoyu pencere içine pencere (picture in picture) moduna alma seçeneğini bulabilirsin.
 
Videolara iki kere sağ tıklayıp ''resim içinde resim veya video içinde video'' seçenekleri ile açılır pencerede videoları çalıştırabilirsin. Chromium tüm tarayıcılar için geçerlidir. Opera çocuk kitlesi bir tık tembel olduğundan genellikle böyle garip ayarlar sunuyor. Bu sadece sağ tıklamaya izin vermeyen oynatıcılarda sorun çıkarır. O tarz oynatıcılarda da oynatıcı üstünde seçenek oluyor.
 
Brave'e Chrome eklentileri kurulabiliyor diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse Google'ın resmi Picture in Picture eklentisi işini görecektir.

Buna benzer bir eklenti lazım.

Videolara iki kere sağ tıklayıp "resim içinde resim veya video içinde video" seçenekleri ile açılır pencerede videoları çalıştırabilirsin. Chromium tüm tarayıcılar için geçerlidir. Opera çocuk kitlesi bir tık tembel olduğundan genellikle böyle garip ayarlar sunuyor. Bu sadece sağ tıklamaya izin vermeyen oynatıcılarda sorun çıkarır. O tarz oynatıcılarda da oynatıcı üstünde seçenek oluyor.

Öyle oluyor ama örneğin Instagram da videoları büyütüp izleyeceğim ama ses açma kapama yok öyle yaparsam.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı