Çözüldü "BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kivancagaoglu

Hectopat
Virüs taraması yapmak vb. amaçlarla Wındows Defender, Hesap Koruması, Güvenlik Duvarı ve Ağ korumasına girdiğimde: Bunu nasıl çözebilirim? Güvenlik Bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Windows + R tuşlarına bas "regedit" yaz
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender - DisableAntiSpyware değeri varsa sil.

Sorun çözülmezse:
Windows + S tuşlarına bas komut istemi yaz yönetici olarak aç ve şunu yaz:
sfc /scannow

Eğer bu sorunu çözmez ise powershell ile Windows Defender'ı silip tekrar yükle ayrıca başka bir antivirüsün varsa onu da kaldır.
Agalarım kardeşlerim 3 aydır uğraşıyordum sonunda hallettim buraya da olur da biri görür ve işine yarar diye yazıyorum.
-Bilgisayarımda 2 oturum vardı ben yönetici oturumunu kullanıyordum kardeşim normal oturumu. Kardeşim okul hesabı eklemiş ( sebebi bence bu ) onun oturumunu sildim ve çözüldü umarım sizde de olur. Sadece bunu yazmak için üye oldum.

Peki ya oturumu nasıl silebilriz.

Windows + R tuşlarına bas "regedit" yaz
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender - DisableAntiSpyware değeri varsa sil.

Sorun çözülmezse:
Windows + S tuşlarına bas komut istemi yaz yönetici olarak aç ve şunu yaz:
sfc /scannow

Eğer bu sorunu çözmez ise powershell ile Windows Defender'ı silip tekrar yükle ayrıca başka bir antivirüsün varsa onu da kaldır.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…