Çözüldü "BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vatan Savaş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün biraz bilgisayarımda teknik aksaklıklar olduğunu düşünüp Wındows 1803'e yükselttim. Virüs taraması yapmak vb. amaçlarla Wındows Defender, Hesap Koruması, Güvenlik Duvarı ve Ağ korumasına girdiğimde:

BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı.png

Böyle bir yazıyla karşılaşıyorum bu Windows'un bir yazısı mıdır ya da bir virüsten mi kaynaklıdır? Aydınlatırsanız sevinirim.

Kod:
Your IT Administrator has restricted access to some areas of this app and the item you tried to access is not available. Contact IT Helpdesk for more information.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımdan Avast'ı kaldırınca düzeldi.
Hort için özür dilerim ama Bu sorun 3.parti antivirüs programlarından dolayı kaynaklanıyor. Sizin için demiyorum ama aynı problem bende de var. Ama ben satın alıp PRO sürümünü aldığım antivirüsümü kaldırmak istemiyorum.

Merhaba,
Bu sorun ben de mevcuttur. Ne zaman Kmspico ile win10 etkinleştirsem bu oluyor. Bilgisayarın internetle bağlantısını kestim, antivirüsü(Win-Defender) devre dışı bıraktım olmadı tekrar formatlayıp yeniden yaptım düzeltemiyorum. Nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Win-Def.png
    Win-Def.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 341
Merhaba,
Bu sorun ben de mevcuttur. Ne zaman Kmspico ile win10 etkinleştirsem bu oluyor. Bilgisayarın internetle bağlantısını kestim, antivirüsü(Win-Defender) devre dışı bıraktım olmadı tekrar formatlayıp yeniden yaptım düzeltemiyorum. Nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz?

Çözümünü bi arkadaşla bulduk. Önceki win10 başka bir siteden indirmiştim hatalı ya da sıkıntılı olduğunu şuradan anladık; microsoft sitesinden kendi orjinal win10 indirip usb belleğe kendi aracı ile kurduk hem sıkıntısız hem de orjinal. oradan kmspico ile etkinleştirme yapabilirsiniz. Kolay gelsin

Çözümünü bi arkadaşla bulduk. Önceki win10 başka bir siteden indirmiştim hatalı ya da sıkıntılı olduğunu şuradan anladık; microsoft sitesinden kendi orjinal win10 indirip usb belleğe kendi aracı ile kurduk hem sıkıntısız hem de orjinal. oradan kmspico ile etkinleştirme yapabilirsiniz. Kolay gelsin
Bu şekilde olsa da devam edebiliyor bazı zamanlarda sorun. Bir arkadaşım benzer şeyleri yapmasına rağmen çözüme ulaşamamıştı dediğiniz yöntemle.

Konu hortluyor ama bir arkadaşım KMS kullanmış ve benden yardım istedi, saatlerdir uğraşıyorum denemediğim yol silip eklemediğim veri kalmadı. Ne kadar çözüm önerisi var ise internette hepsini denedim yok nasıl yaptı bunu anlamadım da... Recep abi bunun altından kalkarsan sen kalkarsın anca öyle bir sorun yani.

Bilgisayarımdan Avast'ı kaldırınca düzeldi.
benim bilgisayarım 20dk once sıfırlandı 20dkdır bu sorunun cevabını arıyorum cok rica ediyorum discord felan gelip yardımci olur musunuz?

Benim bilgisayarımda Avast yok ve aynı sorun var lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Virüs ve tehdit korumasını açamıyorum bu yüzden. Çok sinir bozucu.
bendede aynısı var biri yardımcı olsa keskee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı