BTC %40, ETH %52 değer kaybetti

Ethereum %52 değer mi kaybetmiş? Eyvah!

Şu an 2500 Dolar, tam olarak 2 ay önce 1500 Dolara aldım. Cennetin basamaklarını tırmanacak değil ya? Tabii ki düzeltmeler olacak.

Her küçük olayı "Kripto Para devrinin sonu/BTC Balonu da patladı!" gibi lanse etmeyi bırakın. Tam olarak 1 yıl önce 196 Dolardı Ethereum.

Parayı veren düdüğü çalar.
Al oyna o zaman.

Bir kartla ne yapılacağını ona parayı veren belirler.
Yani "şahıs" dediğin kişinin velisi.

Yahu, çok durumun iyiyse madencilikte ne işin var? Parayı verip düdüğü çalacakmış:D
Bedava peynir fare kapanında olur. Umarım bütün coinler elinizde patlar;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethereum %52 değer mi kaybetmiş? Eyvah!

Şu an 2500 Dolar, tam olarak 2 ay önce 1500 Dolara aldım. Cennetin basamaklarını tırmanacak değil ya? Tabii ki düzeltmeler olacak.

Her küçük olayı "Kripto Para devrinin sonu/BTC Balonu da patladı!" gibi lanse etmeyi bırakın. Tam olarak 1 yıl önce 196 Dolardı Ethereum.
Sonra biraz toparladı. Ancak genel düşüş devam etmekte. %52 küçük olay değil çok ciddi bir sayı.

Sonra biraz toparladı. Ancak genel düşüş devam etmekte.

Tamamen tahmin edilebilecek ve benim tahmin ettiğim bir olaydı. Araştırmasını yapmayıp at yarışına para basar gibi öylesine yatırım yapanlara başlarından aşağı güzel bir soğuk su dökülmüş oldu.

1621451414060.png

1621451495022.png

Dosya Ekleri

• 1621451395769.png
    1621451395769.png
    71,7 KB · Görüntüleme: 53
Tamamen tahmin edilebilecek ve benim tahmin ettiğim bir olaydı. Araştırmasını yapmayıp at yarışına para basar gibi öylesine yatırım yapanlara başlarından aşağı güzel bir soğuk su dökülmüş oldu.

Valla hocam ben bilmem. Büyük para yatıranlar çok ciddi zarar etti. Çünkü çoğu panik içinde daha çok zarar etmemek için satıyor. Bu işi bilip bilmeyen giriyor. Tavsiye ile girmiş biri araştırmadan elbette yapmamalı büyük meblağ yatıracaksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı