BTK Eğtimi Başlangıç İçin Nereden Başlamalıyım?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar BTK'nın eğitimlerine kayıt oldum ama yazılım ile bilgim yok. Sizce eğitimlere ilk nereden başlamam gerek ve nasıl bir sıra ile gitmeliyim?

Daha çok mobil uygulama ve siber güvenliğe yönelmek istiyorum ikisinin arasında kararsız kaldım.
Akıllı telefonların yaygınlaşması ile mobil konusunda gelecekte şimdiden de fazla ihtiyaç olacağını düşünüyorum ama aynı zamanda siber güvenliğin sağlanması da her zaman önemli diye düşünüyorum sizce hangisi üzerinden gitmeliyim. Sizin fikirlerinizi de duymak isterim.

Daha çok mobil uygulama ve siber güvenliğe yönelmek istiyorum ikisinin arasında kararsız kaldım.
Akıllı telefonların yaygınlaşması ile mobil konusunda gelecekte şimdiden de fazla ihtiyaç olacağını düşünüyorum ama aynı zamanda siber güvenliğin sağlanması da her zaman önemli diye düşünüyorum sizce hangisi üzerinden gitmeliyim. Sizin fikirlerinizi de duymak isterim.
Mobil uygulama sektöründe Hypercasual oyunlar çok yaygınlaştı ve şu an önü çok açık. Siber güvenlik de aynı şekilde sınırsız iş imkanı var. İnternetten bile tek seferlik güvenlik işleri bulup 1-2 ayda binlerce dolar kazanabilirsin.

Mobil uygulama sektöründe Hypercasual oyunlar çok yaygınlaştı ve şu an önü çok açık. Siber güvenlik de aynı şekilde sınırsız iş imkanı var. İnternetten bile tek seferlik güvenlik işleri bulup 1-2 ayda binlerce dolar kazanabilirsin.
Nasıl sınırsız iş var ya? Bana gösterir misiniz şu sınırsız işleri? Bug bounty'den mi bahsediyorsunuz?

Nasıl sınırsız iş var ya? Bana gösterir misiniz şu sınırsız işleri? Bug bounty'den mi bahsediyorsunuz?
Sınırsızdan kastım illa ki bir gün siber güvenlik eleman alımı doyum noktasına ulaşacak fakat diğer bilişim alanlarıyla karşılaştırınca siber güvenlik açık ara önde. Ayrıca Bug Bounty de bunun içine dahil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı