BTK'nın anketinde Technopat yok

Teknolojiyi, teknolojiden hiç anlamayanların dilinden - izlenme kaygısı yaşayarak anlatanlar mı hak ediyor listeye girmeyi. Yoksa teknolojiyi, izlenmemek pahasına hakkıyla anlatanlar mı? Veya listedeki bazı kişiler yukarıdaki cümlemi tek seferde anlama kabiliyetine sahipler midir acaba?
SDN ve DH büyük topluluklar, yaptıkları bir iş var emek var ekip var ortada onlar elbette girecek listeye.
Ama WebTekno gibi bir kanalın olduğu listede, o listeye giremeyen kişileri görünce üzülüyorum cidden.

Bir Levent Abi sırf izlenecek diye Slime videosu mu çeksin ne istiyor bu insanlar anlamıyorum :)
Teknolojiyi, hedef kitleyi 12 yaş olarak belirleyerek anlatamazsın ki? Eğlence kanalı olur onun adı.
Hangimiz WebTekno'yu eğlenmek dışında açıp izliyoruz? Teknolojiyi mi öğreniyoruz o kanaldan?

Levent Pekcan'ın kanalın izlenmelerine bakın bir, üzülürsünüz cidden. Veya Technopat'ın basit bir telefon için bile 1 saati bulan dolu dolu videolarına bir bakın.

Bu ülkenin genel olarak kafatası boş olduğu için, içi boş içeriklere yönelmeleri doğal anlayacağınız.

Çıldıracağım yemin ederim. Ulan bir Teknoseyir bir de Tecnhopat başkası veledleri ilgilendiren çocuk kanalları.

Herşeyi anladım da bu Webtekno ne ayak la? Adamların tek yaptığı TELEFON PARÇALAMAK ciddiyim başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Yarın bir gün bilgisayarları bozulsa karşına çıkacak ilk forum olduğumuzu çabuk unuturlar.

Veledleri eğlendirmeye devam edin ve bizi göz arda edin lütfen.

Ben Webtekno'yu arada bir merak ettiğim ürünlerin incelemeleri olursa açıyorum yoksa öylesine "Bu gün ne saçmaladılar" diye bakıyorum. Yoksa Technopat x299 anakartların amacını vs. anlatan video yapar ama onlar "Böyün s7 plus xc65-MLH-4ck isimli efsane ultra inanılmaz dayanıklı telefonu parçaladık" şeklinde bir takım şeyler.

Ama yok "Donanım haber kim oluyor SDN neden orada?" gibi ithamlarda bulunmaları çok saçma.

Chip ise önceleri gerçekten fazlasıyla kaliteli olan dergileri ile (Malum her evde internet neyin yok o zamanlar) bir çok kişi için burayı ilginç hale getirmiş ve gayet açıklayıcı şekilde de içerikler üretmiştir ama son senelerde ciddi düşüşler yaşamıştır.

Ben bu foruma/ Sosyale DH'den geldim ve kullanıcılar arasında hiç bir fark yok.
Kullanıcıları gruplandırırsak;
  • Bilenler
  • Bilmeyenler (Tavsiye isteyen soru soran kısım)
  • Bilmediği halde bildiğini iddia edenler
  • Hiç bir şey bilmeyip kendisini Jim Keller sananlar
Basit yani, yalnız buradakiler orayı ülkesinin sınır dışı veya düşmanı, oradakiler de burayı o şekilde sanıyor.

Boşu boşuna yapmayın Technopat ve Teknoseyir'in olması gerektiğini düşünüyorum ama şöyle de bir durum var ki BTK çalışanlarının tamamı sadece Türkiye DNS adreslerinden site nasıl kapatılır onu bildikleri için bu anket normal karşılanmalı.

Son düzenleme:
Tamam Webtekno ve Shiftdelete belli konuşar üzerin de duruyor olabilirler sonuç olarak teknoloji kategorisine giriyorlar. Technopat’ a gelirsek Technopat sadece telefon ya da pc konuşarı üzerin de durmuyor. Her türlü teknoloji konusunu ele alıyor ve Türkiye’ de internette bile zor bulunacak ya da anlaşılacak bir konuyu videolarında bahsediyorlar. En güzeli de Technopat bir video çekerken atıyorum “Ekran kartımızı takıcaz” diyor Recep abi Ali abi ekran kartını kim bilmez canım anlatmama gerek yok demeyip “Ekran kartımız bize şu işlemlerde şurda şuna yardımcı oluyor” diye bilgi veriyor. Çünkü o adam biliyor belki bilmeyen vardır. Bunu herkes yapmaz. Ekran kartını iyi bilen insan bile orda farklı bir şey öğreniyor. Kısacası bence Technopat’ı ankete ekleselerdi büyük bir farkla birinci olacaklardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı