BTS dağıldığını açıkladı

Çakal'a bak Uzi'ye bak, ulan kim dinliyor o zaman bu adamları. Kandırmayın kendinizi artık.

Ergen kitle dinliyor tabii ki. Yeni çıkan şarkılarını merak edip dinliyorum. Uzi yine belli bir kaliteye ulaşabiliyor ama çakal, lvbel C5 ve Batuflex gibi insanlar beat sayesinde buralara gelmiş yeteneksizler, Spotify listemin büyük kısmını Rota, Hidra, Kayra ve Şehinşah oluşturuyor.
 
Ergen kitle dinliyor tabii ki. Yeni çıkan şarkılarını merak edip dinliyorum. Uzi yine belli bir kaliteye ulaşabiliyor ama çakal, lvbel C5 ve Batuflex gibi insanlar beat sayesinde buralara gelmiş yeteneksizler,
Bence Çakal'ın ekip ile Lvbel Batu'yu yan yana koyma. Saat 200 milyar demesinden kat kat iyi bence şarkıları. Sürekli farklı bir tarz deneyip uğraşıyorlar. En basitinden kliplere bile bayağı prodüksiyon ve para gidiyor. Aralarındaki bariz farkı görmemek körlük olur bence objektif biri için.

, Spotify listemin büyük kısmını Rota, Hidra, Kayra ve Şehinşah oluşturuyor.
Her şarkı türünün bence dinlenme zamanı var. Bir partide arabada son ses açıkçası ben Hidra dinleyemem. Her şarkının sana sunduğu hizmet farklıdır. Ha evde veya bi yere giderken kulaklıkla bunları dinlerim tabi Çakal açmam. Ama hype bir zamanda ise Çakal tarzı dışında da şarkı dinlenmez diye düşünüyorum. Kalitesiz sözler diye tamamen soyutlamak yanlış olur bence. Hepsinden azar azar faydalanıp almak gerekir yerinde ve dozunda. Fanboyluk yapmaya da lüzum yok bu konularda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı