BTS dağıldığını açıkladı

Bence Çakal'ın ekip ile Lvbel Batu'yu yan yana koyma. Saat 200 milyar demesinden kat kat iyi bence şarkıları. Sürekli farklı bir tarz deneyip uğraşıyorlar. En basitinden kliplere bile bayağı prodüksiyon ve para gidiyor. Aralarındaki bariz farkı görmemek körlük olur bence objektif biri için.

Çakal cidden savunulacak biri değil şarkılarına bot basması bile başlı başına bir rezillik. TikTok şarkıları yapan bomboş bir rapçi sürekli farklı şeyler denemeleri de yaptıkları işlerin iyi olduğunu göstermez. Bir avuç yeteneksiz. Hype konusunda ise haklısınız.
 
Instagram'da önüme çok çıkıyorlardı biriyle vs ye girdik ez Win aldım.

Dünya kupasını btsden biri mi yapacakmış ne olmuş tam hatırlamıyorum ama en sonunda önüme düştü ve tüm kızlar futbol dünyasından habersiz sadece bts UwU diye geziyorlar.

Bakın birine dedim ki bu adamların alanı pop ve Max 15 yaş kız kitlesi daha fazlası olamaz futbol onların neyine dedim dedim de dedim :D diyor işte siz erkekler anca futbol gibi barbar sporlarını seversiniz falan diye salladı :D

En sonunda dedim sizin gibi smut (Kore'li ünlülere yazılmış cinsellik içeren wattpad hikayeleri diyelim) okuyan rezil insanlar beni eleştiremez sana birisi dokunsa ağlarsın okuduğun şeylere göz gezdir anca ulaşamadığınız şeye hayaller kurmaya devam edin büyüyünce kendinize acır göze bakacaksınız dedim sayfadan banlanmışım sanırım tüm yorumlarım silinmişti sonraki gördüğümde.

Çoluk çocuk yazık cidden nesile sallamak istemiyorum ama böyleleri çok fazla türemeye başladı.
 
Anlıyorum BTS'i zaten sevmiyorum tarzım değil. Ama kitlesinden nefret ediyorum. Eminim onlarda bizden nefret ediyordur. Neyse BTS'e tanrı muamelesi yapmaya devam etsinler.
Tanrı muamelesi yapmıyorum fakat baya başarılı bir grup şahsen ve gruptaki bazı kişiler de baya karizmatik geliyor. Ama genelleme yapmak hoş değil bütün hayranlar aynı değil.
 
Tanrı muamelesi yapmıyorum fakat bayağı başarılı bir grup şahsen ve gruptaki bazı kişiler de bayağı karizmatik geliyor. Ama genelleme yapmak hoş değil bütün hayranlar aynı değil.

İstediği kadar ödülü olsun boş grup. Fanlarının yaş kitlesi de düşük. Özellikle Türkiye'de. Yurt dışında daha yüksek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı