Btwin Tilt 120 | 3 yıllık kullanıcı deneyimi

3 yıldır kullanıyorum. Artık bisikletten sıkıldığım için satılığa çıkarttım. Ben bugün kullanıcı yorumu yapacağım. O zaman başlayalım.

1634802013456.jpeg

Bende bu renginden var. Bisikletin teknik özelliklerine geçelim;
  • Kadro. Hi-Ten çelik kadro...
  • Maşa. Hi-Ten çelik maşası dayanıklılık sağlar.
  • Vites sistemi 6 vites.
  • Gidonun altındaki demir ömür boyu garantilidir.
3 yıllık deneyimlerime dayanarak söylüyorum, bu bisiklet yerine 1 üst modeli alınabilir. Bu bisiklette zamanla pas oluşmaya başlıyor. Özellikle sele altı ve gidonda. Ama ne kadar paslansa da gayet yeterli ve iyi bir bisiklet. Sıkıntılarına gelelim;
  • Pedalın oradaki çarkı çok büyük ve rampa, yokuş gibi yerlerde yorabiliyor (zamanla alışıyorsunuz).
  • Selesi çok küçük, bir süre sonra ağrıtabiliyor.
  • Bisikletin üstünde biraz garip oturuyorsunuz ve bu bir zaman sonra belinizi veya başınızı ağrıtıyor.
  • Paslanmaya başlıyor. (Tilt 500 modelinde böyle bir sorun yok çünkü paslanabilecek yerleri garip bir madde ile kaplanmış.)
Sonuç olarak bütçeniz bu fiyatlarda ise alınabilir bir bisiklettir. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Bu tip bisikletleri modifiye etmeden tadı çıkmıyor. O nedenle modifiye etmeye uygun bisiklet almalı. Btwin Tilt serisi bu anlamda çok kötü. O nedenle düşük fiyatlı mosso, carraro markalarının ucuz olan modellerini alıp üstünde modifiye edildiğinde elektrikli bisiklet konforu yaşatabilir.

Bu tip bisikletleri modifiye etmeden tadı çıkmıyor. O nedenle modifiye etmeye uygun bisiklet almalı. Btwin Tilt serisi bu anlamda çok kötü. O nedenle düşük fiyatlı Mosso, carraro markalarının ucuz olan modellerini alıp üstünde modifiye edildiğinde elektrikli bisiklet konforu yaşatabilir.

Bu konuda size katılıyorum. Btwin bu konuda bayağı kötü ama dağ bisikletlerinde iyi denebilecek kadar yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı