Selam dostlar. Uzun ömürlü kulaklık arayan dostlarım için birinci elden test ettiğim kulaklığımı anlatmak için buradayım. 2 yıldır kullandığım, sadece 2 kere arızalanan (kendi hatalarım ile) kulaklığım Galaxy Buds 2'den ve onunla olan deneyimlerimden bahsedeceğim. Kendisine "şanslı 2" adını taktım. Çünkü iki yılda sadece iki kere arızalandı ve bunlar bir sene arayla, 1 hafta geç olacak şekilde gerçekleşti. İlki 10 Nisan 2023'te yolda koşarken sağ kulaklığı düşürdüğüm için çalışmaması oldu. Garantide değiştirildi. Diğeri 17 Nisan 2024'te, suyla yıkamam (evet hiçbir şey olmaz sanmıştım) sebebiyle şarj almaması oldu. Yine garantide değiştirildi. Şu an 1-1.5 senedir sapasağlam çalışıyorlar. Müzik kalitesi gerçekten iyi. Tabii o zamanlarki fiyatına göre iyi. Şu an gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. 1.600 liraya almıştım kendisini. Aktif gürültü önlemesini çok açmadım çünkü bu sefer dış dünyayı duyamıyorum. O kadar kaliteli. Ortam sesi modunu açtığınız zamanda müziğin kalitesi neredeyse hiç bozulmuyor. Tam şarjla (kutu-kulaklıklar) 1 hafta götürüyor. Hatta şu an kutusunun şarjı 0, kulaklıkların şarjı 35. en son geçen hafta pazar günü şarja taktım. Evde-okulda-yolda hatta ekmek almaya giderken bile takıyorum bana mısın demiyor. Bassları kaliteli, tiz sesleri çok güzel. 360 ses modu gibi özellikleri ve oyun modu var. Film izlediğim zaman 360 modunu açıyorum ve kendimi filmin içindeymiş gibi hissediyorum. Oyun modu ise telefonunuza yakınsanız cillop gibi çalışıyor. Yazılımında daha sayamadığım çok özellik var. Alacak arkadaşlara öneririm ama fiyatı gerçekten aşırı pahalı.