Saat 22.00 gibi evime doğru e-Scooterim ile gidiyordum. Çakar kullanmak yasak diye arada durup çakarın rengini değiştiriyordum. Yine bir ara sokak girişinde araç trafiği yok diye güçlü çakara geçmiştim ve hızlandım. Ufak rampa gibi bir şey var ve sokağın ilerisi kapkara. Işıklarım falan da açıktı. 23, 24 derken tam 24'ü gördüğüm sırada 1 metre önümden solumdan depar atar gibi koşan yavru da olmayan yetişkin de olmayan genç bir kedi fırladı. Tam önüme denk geldi ve sanırım ön tekerle ya kuyruğundan ya da tam göbeğinin oradan geçtim.. Olayın şokunu atlatamadım, durdum, arkama baktım kedi kendi kendine takla atar gibi böyle yerinde duramıyordu, sanki beyin fonksiyonları karışmış gibi. Sonra bir şey olmamış gibi hemen karşıda koştuğu yöndeki bahçenin içinde çalılara girdi fakat hiçbir şekilde ses çıkmadı. Acıma sesi bile çıkmadı kediden. Bende koşarak bahçede onun girdiği yere doğru flaş açtım, video aldım fakat hiçbir şekilde kediyi bulamadım. Ondan daha büyük yetişkin bir kedi (renk olarak bir tık benziyordu) geldi, o kedinin olası olarak girdiği yere baktı, flaşıma ve bana baktı fakat bir şey yapmadı o da. Ben emin olamadım tabi, eve gidince sinir krizi geçirdim diye ailemden biri ile o sokağa indik ve bahçenin içine falan girip yaklaşık yarım saat aradık fakat nafile. Olayın şoku ile ya ben kediyi unuttum ya da gerçekten o kedi bir şekilde oradan uzaklaştı. 9 canlıdır diye kendimi avutuyorum fakat 13 senelik kuşumu kaybetmenin acısıyla bu bile beni çok derinden etkiledi. Bir daha geceleri 15'i geçeceğimi düşünmüyorum. Sizce kediye ne olmuştur? Konuda "sen hatalısın sen osun sen busun" yazmayın, farkındayım, kendi aptallığım ile ara sokakta bir anda hızlandım ve farkındayım önüme bir araç çıksaydı benim sonum olabilirdi. Ben sadece forumdakilerin belki biraz psikolojik olarak bana destek olabileceğini ve kediye ne olmuş olabileceğini merak ettiğimden konuyu açma gereği duydum. Kedi o an aşırı sersemlemişti kendi kendine hareketler yaptı, ve anında bahçeye hiçbir şey olmamış gibi depar atarak kaçtı. İyi forumlar..