Bu Anonsa Nasıl Tepki Verirsiniz?

Uçağa bindiniz, kemerinizi bağladınız, bekliyorsunuz. Ve birden bu anons geldi:) nasıl tepki verirdiniz arkadaşlar?🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz misiniz diye düşünürüm, siz değilseniz @Jira hocam mı diye düşünürüm?

Şaka maka işte bu yüzden uçaklardan korkuyorum.

Siz misiniz diye düşünürüm
Uçuş dönüşü sanırım şirket binasında sağlam bir dayak yiyip, pilotluğu unutturana kadar, sonra kariyerime son verirlerdi🤣
İniş takımları lctrl- F miydi, yoksa g ile mi oluyordu? Bilen chatten yazsın.
Yok o flaplari açıyordu.
En son stresten "hocam ben eject'e (Alt+F4) basıyorum kendine iyi bak" diyip giderdi diğer pilot sanırım🤣
Şaka maka işte bu yüzden uçaklardan korkuyorum.
Yok be ya, korkma hiç. Kaza oranı en düşük ulaşım aracı sonuçta.

Uçuş dönüşü sanırım şirket binasında sağlam bir dayak yiyip, pilotluğu unutturana kadar, sonra kariyerime son verirlerdi🤣

Ama hocam düşünsenize şakasına yaptığınızı? Bence bunu son uçuşunuzda yapın eğer tık rekoru kırılmassa ben bir şey bilmiyorum.

Ama hocam düşünsenize şakasına yaptığınızı? Bence bunu son uçuşunuzda yapın
İşte mesleki kısıtlamalar ve kurallar var maalesef. Hani öyle şirketten ayrılır gibi olmuyorsun ki maalesef. Uçuş güvenliğini riske atmak der adam seni mahkemeye bile verir. Pegasus kazasında pilotu taksirle ölüme sebebiyet vermekten mahkemeye çıkardılar düşün.

Uçağa bindiniz, kemerinizi bağladınız, bekliyorsunuz. Ve birden bu anons geldi:) Nasıl tepki verirdiniz arkadaşlar?🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aklıma bunfilm geldi.

Aklıma bu film geldi.
PS 2 bir de yani🤪 Maalesef bunu hep söylerler. Ben de onlara "Aynen kardeşim aynen bak şu anda uçuyor bak gidiyor" diyorum🤣

Adam konsol tecrübesi ile uçak kullanıyordu. Ah ulan DCS bedava uçak verse jet pilotu olmuştum.
HHO kazanırsam " hayalim" oradaki diyaloğum:
-Komutanım burada klavye yok mudur?
- Ne diyorsun oğlum sen?
- Komutanım ben klavyede daha iyi kullanıyordum da o yüzden şey yapmıştım ehmm.
Bunu desem neyse düşünmek bile kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı