Bu aralar yalnızlık hissindeyim

Enginx

Femtopat
Daha fazla  
Bu aralar nasıl söylesem bilmiyorum ama her akşam okuldan geldiğimde kendimi yalnız hissediyorum, sürekli boşluk hissine kapılıyorum, öğretmenlerim ve servis şoföründen başka hiç bildirim hiç etkileşim yok. 15 karne tatilinde sadece birkaç kere dışarı çıktım ve hep tek başıma müzik dinliyordum. Evde platformlarda takılmaktan, kariyerim hakkında kaygılanmaktan çok sıkıldım. Bana bir tavsiye verecek deneyimli abilerim ablalarım varsa çok mutlu olurum bu arada 10.sınıf olduğumu hatırlatmak isterim (lise 2).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ergen döneminde doğal olan şeyler. Kendine çevre ve arkadaşlar edinmediğin sürece böyle kalırsın. Mutlaka arkadaşın olsun. Yoksa hastanelere düşersin aklını yitirip. Sosyal medyadaki kadınsızlıktan yapılan yalnızlık editlerine benzemiyor bu işler.

Ergen döneminde doğal olan şeyler. Kendine çevre ve arkadaşlar edinmediğin sürece böyle kalırsın. Mutlaka arkadaşın olsun. Yoksa hastanelere düşersin aklını yitirip. Sosyal medyadaki kadınsızlıktan yapılan yalnızlık editlerine benzemiyor bu işler.
Okulda bir kaç arkadaşım var ama nedense eve geçince sanki yoklar gibiler. Okuldan eve geçince iletişim olmuyor. Okul dışında kimseyle sosyalleşemiyorum.

Okulda birkaç arkadaşım var ama nedense eve geçince sanki yoklar gibiler. Okuldan eve geçince iletişim olmuyor. Okul dışında kimseyle sosyalleşemiyorum.

Hocam herkesin sosyal yaşantısı her yaşta mükemmel olacak diye bir şey yok arkadaşınız yoksa arkadaşınız yoktur zorla arkadaş aramayın siz doğru dürüst bir insan olun karşınıza sizin gibi insanlar çıkar elbet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı