Bu bilgisayar Windows 10 çalıştıramaz uyarısı

Intel'in sitesinde X64 desteklediğini görüyorum ama ben yanlış bir şey mi yapıyorum + YouTube'da bu işlemciye Win 10 yükleyen insanlar var

İndirip CMD'ye coreinfo coreinfo.txt yazıp yükleyin buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
indirip cmd'ye coreinfo coreinfo.txt yazıp yükleyin buraya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hayır direkt kendi işlemcime Win 10 kuruyorlar ben kuramıyorum

Dosya Ekleri

• core.png
    core.png
    43,4 KB · Görüntüleme: 42
Kod:
- You can't install Windows 8.1 because your processor doesn't support LAHF/SAHF.

- You can't install Windows 8.1 because your processor doesn't support PrefetchW.
İşlemciniz desteklemiyor gereken bileşeni. Daha önce kurmuş muydunuz bu OS'ları? Ayrıca işlemci aşırı eski, kurmaması normal. Laptop mu?

Kod:
- You can't install Windows 8.1 because your processor doesn't support LAHF/SAHF.

- You can't install Windows 8.1 because your processor doesn't support PrefetchW.
İşlemciniz desteklemiyor gereken bileşeni. Daha önce kurmuş muydunuz bu OS'ları? Ayrıca işlemci aşırı eski, kurmaması normal. Laptop mu?

Daha önce sadece Win 7 kurabildim 8 ve 10'da bu hatayı aldım laptop değil masaüstü
Daha önce sadece Win 7 kurabildim 8 ve 10'da bu hatayı aldım laptop değil masaüstü

Neden kurmak istiyorsun yavaş mı? (Sanki biraz sert oldu)

Yok sorun yok :D Win 7 sevemedim bir türlü
Kod:

Bu tür videolar ve adamlar kuruyor Windows 10

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı