emirhanorder
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba öncelikle ilk defa bir foruma yazı yaziyorum. Ailemi ikna ettim ve Vatan'dan 58 bin liralık bir sistem aldım ve vade farkı ile 76 bin lira oldu. Bende iptal ettirdim. Şu anda sistem dizmeye hevesim var ama piyasayı gördükten sonra içimde bir burukluk oluyor. 50 bin gibi bir bütçem var şu an fazlasına çıkmayı düşünmüyorum. Sadece arkadaşlarım oyun çağırınca gidebileceğim ve sorunsuz bir şekilde oyun oynayabileceğim bir sistem istiyorum. 50 bine bu yapilabilir ama uzun vadede sorun yaratir mi ve şu anki piyasa ile mantıklı mi?
Eğer değilse aileme de çok yuk olmak istemiyorum. Yanlış zamanda pahalı fiyata alırım diye tereddüt ediyorum ve sizden akıl istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Uzun yıllardır DDR2 abimin eski bilgisayarı ile idare ediyorum ve onunla bile işlerimi görüyordum tam alacakken böyle RAM fiyatlari falan arttı.
Eğer değilse aileme de çok yuk olmak istemiyorum. Yanlış zamanda pahalı fiyata alırım diye tereddüt ediyorum ve sizden akıl istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Uzun yıllardır DDR2 abimin eski bilgisayarı ile idare ediyorum ve onunla bile işlerimi görüyordum tam alacakken böyle RAM fiyatlari falan arttı.
Son düzenleyen: Moderatör: