Hocam yıllardır android kullanıyorum. iPhone hoşuma gidiyor o yüzden iPhone alacağım.30 bine çok iyi android telefonlar var.
Önerileri önemsemeyip iPhone 12 alacaksanız konu açmanın bir anlamı yok bence.Hocam yıllardır android kullanıyorum. iPhone hoşuma gidiyor o yüzden iPhone alacağım.
30.000 TL bütçem var ve iPhone 12 almayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlarım eskidiğini söylüyor ama görünüşü, hızı, kamerası benim hoşuma gidiyor. Sizce bu dönemde iPhone 12 alınır mı?
Yok hocam bütün önerileri okudum. 5-6bin TL daha biriktirip iPhone 13 almaya karar verdim.2024'de en düşük iPhone 13 almalısınız. Yenilenmiş telefon kesinlikle alınmaz zaten. 30 bin TL'ye android önerilerim: S24 FE, S23, Mi13T Pro, Honor 200 Pro.
Önerileri önemsemeyip iPhone 12 alacaksanız konu açmanın bir anlamı yok bence.
Güzel bir karar vermişsiniz. iPhone 13 ün fiyatına daha iyi Android telefonlar var ancak 13 de üzmez.Yok hocam bütün önerileri okudum. 5-6bin TL daha biriktirip iPhone 13 almaya karar verdim.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi Android almak istemiyorum iPhone bana daha hoş geliyor.Güzel bir karar vermişsiniz. iPhone 13 ün fiyatına daha iyi Android telefonlar var ancak 13 de üzmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.