Bu dönemde iPhone 12 alınır mı?

4 yıl öncesinin cihazına Apple olduğu için 30k vermek normal geliyorsa bari 3, 5K daha ekleyip iPhone13 alınız. Telefonu gün içerisinde yoğun kullanan biri iseniz bataryası kesinlikle yetmeyecek. Kızıma 2 yıl önce iPhone 12 aldım. Şu anda powerbanksız hiçbir yere gidemiyor.

2024'de en düşük iPhone 13 almalısınız. Yenilenmiş telefon kesinlikle alınmaz zaten. 30 bin TL'ye android önerilerim: S24 FE, S23, Mi13T Pro, Honor 200 Pro.

Hocam yıllardır android kullanıyorum. iPhone hoşuma gidiyor o yüzden iPhone alacağım.
Önerileri önemsemeyip iPhone 12 alacaksanız konu açmanın bir anlamı yok bence.

30.000 TL bütçem var ve iPhone 12 almayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlarım eskidiğini söylüyor ama görünüşü, hızı, kamerası benim hoşuma gidiyor. Sizce bu dönemde iPhone 12 alınır mı?

Alınmaz dostum artık. İlk çıktığı zaman aldım yani 4 yıldır kullanıyorum şu an 30.000 TL'yi karşılacak bir telefon değil kesinlikle. İllaki iPhone istiyorsanız biraz daha bütçe ekleyip en kötü 13 almalısınız.

2024'de en düşük iPhone 13 almalısınız. Yenilenmiş telefon kesinlikle alınmaz zaten. 30 bin TL'ye android önerilerim: S24 FE, S23, Mi13T Pro, Honor 200 Pro.

Önerileri önemsemeyip iPhone 12 alacaksanız konu açmanın bir anlamı yok bence.
Yok hocam bütün önerileri okudum. 5-6bin TL daha biriktirip iPhone 13 almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı