Bu dosya trojan mı?

Umut Erden 34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir dosya indirdim Valorant'la alakalı bir uygulama indirdim. VirusTotal'de tarattıgım zaman boyle bir sonuç veriyor. Sizce dosyayı açmalı mıyım?

1684782759655.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de attım dostum.

Kanka o exe zaten o vardı exe dosyası yok.

Hocam bu ne dosyası böyle? False-positive gördüm de 14 Anti-Virüs birden false-positive yaptığını görmedim. Hele ki DLL dosyasında. Ne dosyası bu merak ettim ha konuya gelirsek Kaspersky, Malwarebytes ve Avast güvenli demiş içiniz rahat etmiyorsa bu 3 av ile tam tarama yapın bir şey bulmazsa güvenlidir.

Virüs veri tabanına eklenecektir.

False-positive terimini biliyor musunuz hocam :D

Hocam bu ne dosyası böyle? False-positive gördüm de 14 Anti-Virüs birden false-positive yaptığını görmedim. Hele ki DLL dosyasında. Ne dosyası bu merak ettim ha konuya gelirsek Kaspersky, Malwarebytes ve Avast güvenli demiş içiniz rahat etmiyorsa bu 3 av ile tam tarama yapın bir şey bulmazsa güvenlidir.

False-positive terimini biliyor musunuz hocam :D
Biliyorum.

Virusshare'a kayıtlıyım ben. False-positive değil bu.

Biliyorum.

Virusshare'a kayıtlıyım ben. False-positive değil bu.

Kaspersky, Avast, Malwarebytes gibi koca şirketler bir şey dememişken adını bile ilk defa duyduğum (1-2 tanesi dışında onları ikinci kez duyuyorum) Anti-Virüs'ler virüs demiş. Tabii virüs olabilir belki Kaspersky bulamamıştır ama bu zor. VirusTotal'de de sorun olabilir arkadaş en iyisi tam tarama yapsın ya da dosyayı hiç açmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı